top of page

do 25 jul

|

Utrecht

Sound Journey (uitverkocht)

Aanrader voor de 1e keer; Verbinden met de magie van klank en resonantie. Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sound Journey (uitverkocht)
Sound Journey (uitverkocht)

Time & Location

Laatst beschikbare datum

25 jul 2024, 20:00 – 22:22

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

Verbinden met de magie van klank en resonantie

Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer op iedere laatste donderdag van de maand. Een Sound Journey  is een luisterconcert waarbij ontspanning, genieten en bewustwording centraal staan.

In deze geleide fantasie mag je heerlijk ontspannen en maak je een innerlijke reis naar (on)bekende werelden waarbij alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. Vandaar de naam Sound Journey. In deze speciale sessie, maak je een klankreis met verschillende Tibetaanse en kristallen klankschalen, een grote gong, mooie muziek, natuurgeluiden en rustgevende klanken.

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen, muziek en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

Het beloofd weer een mooie en bijzondere avond te worden. We doen voor deze avond een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil. 

Een bijzondere beleving! Zorg dat je er bij bent!

Klank brengt een liefdevolle ontspanning teweeg waardoor je je naar binnen kunt keren en inzichten van binnenuit kunt ontvangen.

Voor wie?

Voor iedereen die klaar is JA te zeggen tegen het leven en alles dat daarbij mag omarmen. De mens die zich wil verbinden met gelijkgestemden. De persoon die vanuit liefdevolle aandacht verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn/haar eigen leven.

De persoon die JA zegt tegen:

Wil je meer helderheid in je leven?

Ben je op zoek naar spirituele groei?

Wil jij je verbinden met je authentieke zelf?

Wil je je levensenergie voelen?

Ben je er klaar voor om heerlijk te ontspannen en (on)bewust blokkades aan te kijken en te doorbreken?

Wat kun je verwachten?

Een volledig verzorgde avond gevuld met me-time. Uit je hoofd en in verbinding met je hart. Ik werk graag met klank en resonantie omdat het altijd prachtige inzichten geeft en je hoofd even uit zet. Vanuit een liefdevolle verbinding mag je antwoorden ontvangen.

De klanken en resonanties brengen kalmte, vertrouwen en ontspanning. Vanuit daar mag je naar binnen keren en thuis komen bij jezelf!

Naast het gebruik van de klanken gebruik ik soundscapes, natuurgeluiden, muziek om de verbinding te vergroten en nog dieper in jezelf te zakken.

Een prachtig ritueel voor iedereen die het leven vanuit hart & ziel leeft! De klankceremonie duurt 2,5 uur.

Het is fijn om comfortabele kleding aan te hebben waarin je helemaal kan ontspannen.

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten.

Met warme groet,

William

Tickets

  • The power of Sound

    XL Sound Journey/gongsessie + theeceremonie

    € 59,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 1,48 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page