top of page

zo 01 sep

|

Utrecht

Universal Sound Journey

Verbinden met de magie van klank en resonantie. Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer!

Universal Sound Journey
Universal Sound Journey

Time & Location

01 sep 2024, 12:00 – 14:30

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

Verbinden met de magie van klank en resonantie

Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer. Een Sound Journey  is een luisterconcert waarbij ontspanning, genieten en bewustwording centraal staan. 

In deze geleide fantasie mag je heerlijk ontspannen en maak je een innerlijke reis naar (on)bekende werelden waarbij alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. In deze klankreis mag je fijn ontspannen op een dieper niveau. Luister naar composities van prachtige klanken, soundscapes en muziek met hoge lichtfrequenties. De klanken en muziek zijn gericht op de (her)verbinding met het universum en het verhogen van jouw kosmisch bewustzijn. Deze twee werelden mogen met elkaar verbonden worden waardoor er meer eenheid zal ontstaan tussen jou en jouw energetische helpers. Misschien ontvang je beelden, kleuren, boodschappen of mooie inzichten vanuit het universum.

De Universal Sound Journey is een themasessie binnen het aanbod van de verschillende klanksessies waarin de het universum een grote rol speelt. Het is de derde klanksessie vanuit de serie Cosmic Sessions.

In de basis sound journey heb je kennis kunnen maken met Sound Meditation. Je hebt kunnen ervaren wat klank en trilling doet met jou en jouw lichaam. In deze vervolgsessie ga je weer verder met als verdiepingsthema; het universum.

Deze klanksessie is speciaal gecreëerd voor diepe ontspanning, bewustwording en het verhogen van je persoonlijke trillingsfrequentie. Maar ook om de fantasie te prikkelen waardoor de geest nog meer mag reizen binnen jezelf. Je gaat op een speciale klankreis waar je astraal mag reizen naar andere dimensies. Waan jezelf in andere (parallelle) werelden, planeten of reis af door sterrenstelsels in het universum. Laat je betoveren door prachtige klanken. Maak contact met je hoger zelf, energetische helpers of kosmische families en ontvang mooie inzichten. Welke bijzondere ontmoetingen komen er op jouw pad? Engelen, gidsen, kosmische connecties of wellicht iets anders?

Door te luisteren naar klanken en geluiden, wordt het gedeelte van je hersenen geactiveerd dat helpt te vertragen en te ontspannen. Daarom werk ik in deze klankreis met akoestische klanken, soundscapes, gechannelde muziek en natuurlijk met de mooiste kristallen klankschalen en andere fijne instrumenten.

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende instrumenten. ​Heerlijk ontspannen op een dieper niveau, luisteren, voelen, wegdromen en meer!

Wat kun je verwachten?

Een volledig verzorgde middag gevuld met me-time. Uit je hoofd en in verbinding met je hart. Ik werk graag met klank en resonantie omdat het altijd prachtige inzichten geeft en je hoofd even uit zet. Vanuit een liefdevolle verbinding mag je antwoorden ontvangen.

De klanken en resonanties brengen kalmte, vertrouwen en ontspanning. Vanuit daar mag je naar binnen keren en thuis komen bij jezelf! Naast het gebruik van de klanken gebruik ik soundscapes, natuurgeluiden, muziek om de verbinding te vergroten en nog dieper in jezelf te zakken. Een prachtig ritueel voor iedereen die het leven vanuit hart & ziel leeft! 

Het beloofd weer een mooie en bijzondere middag te worden. We doen voor deze middag een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil.

Het is fijn om comfortabele kleding aan te hebben waarin je helemaal kan ontspannen.

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten. Een bijzondere beleving! Zorg dat je er bij bent!

Met warme groet,

William

Tickets

  • Universal Sound Journey

    Verkoop eindigt op: 01 sep, 09:00

    XL sessie + theeceremonie

    € 59,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 1,48 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page