top of page
Angel Sound journey sound meditation utrecht engelen lichtwerker licht frequenties healing

ANGELIC

SOUND JOURNEY

SOUND
JOURNEY

Een klankreis is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen.

DOOR DE KLANKEN KOM JE TOT EEN DIEPE KALMTE IN JEZELF 

 engel engelen Angels Sound journey sound meditation utrecht engelen lichtwerker licht frequenties healing soundhealing netherlands

ONTSPAN & GENIET

Wandel jij graag in het bos? Of ben je een groot liefhebber van de natuur? Ontspan en kom helemaal tot jezelf met ''the sounds of the forest''. In deze speciale themasessie, maak je een innerlijke reis met klankschalen, geluiden uit het bos en rustgevende klanken.

De Magical Forest Sound Journey is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Eigenlijk is het ook een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluid.

 

Deze klanksessie is een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. ​Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende kristallen klankschalen en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Een klankmeditatie of klanksessie wordt ook wel een soundbath, soundhealing, klankreis, of ligconcert genoemd. Allemaal verschillende benamingen voor een bijzondere ervaring voor lichaam en geest.

 

Stel je voor: lekker languit liggen in een fijne ruimte met meerdere Tibetaanse en kristallen klankschalen. Het geluid ervan golft over je heen. Stress verdwijnt in een golf van klanken. Meerdere klankschalen omringen je. Je voelt de klanktrillingen diep door je huidlagen heen resoneren. Warme klanken dragen je naar een oase van rust. ​Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

sound meditation utrecht groepsssessies klankschalen gong sound journeys mooi ontspannen r

HET NIEUWE MEDITEREN

Wat is een sound journey?
Een sound journey is een luisterconcert waarbij ontspanning en bewustwording centraal staan. Het is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. Vandaar de naam sound journey. Bij mijn ligconcerten mag je luisteren naar mijn composities. Deze bestaan uit een creatieve mix van klankschalen, gongs en andere instrumenten. Ook werk ik met muziek, soundscapes en natuurgeluiden die je helpen om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.


Een sound journey helpt je de stilte in jezelf te vinden. Niet dat het letterlijk stil is, maar door de klanken kom je tot een diepe kalmte in jezelf. Eerst bevindt de klank zich nog buiten jezelf, je luistert er naar, maar na een tijdje ervaar je ‘m van binnen. De klank dringt door je denkgeest heen, en daardoor interpreteer je de wereld niet meer, maar je ervaart ‘m. Het is een vorm van meditatie en een diepe vorm van ontspanning. Het is een hele fijne manier om jouw binnenwereld te verkennen en jouw bewustzijn te verhogen. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen of de informatiepagina.

ELKE TOON HEEFT EEN TRILLING

Een Sound Journey is een hele fijne en zachte manier om te ontspannen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren. Ontspanning is een van de mooie resultaten van klank en trilling. De trilling van geluid wordt niet alleen door onze oren gehoord, maar resoneren door in elke cel in ons lichaam. In feite luister je dus met je hele lichaam.


En omdat het lichaam voor 70 % uit water bestaat is het een goed geleider van het geluid. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysieke klachten geven loskomen. Klanken brengen je terug bij jezelf, ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Dit geeft ruimte, mentale helderheid, creativiteit en energie. Daarnaast breng je je chakra's in balans en verhoog je jouw persoonlijke trilling waardoor je je fijner, meer in balans en energieker voelt.

5 voordelen van een Sound Journey

1. Diepe Ontspanning
2. Verbetering van het slaappatroon
3. Energie verhogend
4. Versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam
5. Balans in lichaam en geest

-

Zacht geritsel van bladeren, geluiden van bekende en onbekende vogels, de geur van hout, gras en bladeren: het bos maakt je bewust van je omgeving. Maar dat niet alleen: ook ontdek je tussen de bomen wie je ten diepste bent.

Dat de natuur energie uitstraalt, is in het bos voelbaar. De bomen zijn de stille getuigen van de wereld. Ze zijn er altijd. Ze geven leven aan de bewoners van de aarde. Goed geaard, aanschouwen zij. Krachtig en in stilte. Ze laten, alles los. De bladeren vallen op de grond. De cyclus begint opnieuw.

 

De hoge bomen lijken personages die het bosleven al honderden jaren gade slaan. Het bos vraagt je om rustig te worden door het beschermend dak van takken boven je. Waar het strand je een frisse optater bezorgt, houdt het bos je een spiegel voor. Wandelend door een dicht bos voel je sterker dan ooit wie je in essentie bent. Als je met iemand wandelt, zul je merken dat er mooie gesprekken ontstaan over zingeving. Door de aardende en omhullende energie kun je jezelf en je behoeften goed verwoorden. Daarbij laat het bos je stilstaan bij wat er nu leeft.

JOURNEY IN HEAVEN

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met engelachtige sferen. De Angelic Sound Journey is een themasessie binnen het aanbod van de verschillende klanksessies waarin diepe ontspanning, rust en engelachtige sferen een grote rol speelt. Het is de tweede klanksessie vanuit de serie Cosmic Sessions.

 

In de basis sound journey heb je kennis kunnen maken met Sound Meditation. Je hebt kunnen ervaren wat klank en trilling doet met jou en jouw lichaam. In deze vervolgsessie ga je weer verder met als verdiepingsthema; het bos.

Deze serene en rustgevende klanksessie is speciaal gecreëerd voor ontspanning, het verkennen van je binnenwereld en het verhogen van je bewustzijn. Maar ook om de fantasie te prikkelen waardoor de geest nog meer mag reizen binnen jezelf. Je gaat op een speciale klankreis met prachtige klanken van de mooiste kristalinstrumenten. Luister naar prachtige composities met gechannelde muziek en vocale harmonies en engelachtige gezangen. Voel de resonanties en healing vibrations in je lichaam. Omgeven door kristallen en kristalinstrumenten reis je door verschillende dimensies en lichtportalen. Maak contact met je energetische helpers en ontvang mooie inzichten. Welke mystieke ontmoetingen komen er op jouw pad? Engelen, gidsen, kosmische connecties van het universum of wellicht iets anders?

Door te luisteren naar klanken en rustgevende composities, wordt het gedeelte van je hersenen geactiveerd dat helpt te vertragen en te ontspannen. Daarom werk ik in deze klankreis met akoestische klanken, van de mooiste kristallen klankschalen en andere fijne instrumenten.

 

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende instrumenten. Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer!

20231121_153432~2.jpg
kristallen en tibetaanse klankschalen klankinstrumenten klanksessie klankschaal sessie utr

INSTRUMENTEN ANGELIC SOUND JOURNEY

In deze sessie werk ik natuurlijk met prachtige kristallen klankschalen. Naast de Frosted kristallen klankschalen maken de nieuwe Crystal Clear Singingbowls hun intrede. Deze klankschalen zijn een stuk verfijnder en klinken heel helder. Daardoor zijn ze weer heel anders dan de Frosted Crystal Bowls. De set bestaat uit verschillende schalen. Ook worden er nog meer bijzondere kristalinstrumenten gebruikt zodat je kunt luisteren naar prachtige en betoverende klanken van de mooiste kristalinstrumenten zoals de kristallen harp, kristallen kelk en kristallen piramide. Het geluid van deze instrumenten zijn heel fijn en de trillingen golven over je heen.

 

In deze sessie werk ik met de volgende instrumenten:​

Crystal Clear Singingbowls

Chimes

Crystal Bowls Frosted (Solar Plexus,hart, keel en derde oog)

Grote Oosterse Chao Gong

Klankstaven

Kristallen Harp
Kristallen Kelk

Kristallen Piramide

Koshi Windchimes (Lucht)

Tibetaanse Klankschalen

klankreis sound journey utrecht sound meditation ontspannen klankschalen gong klankschaal

HOE ZIET DE SESSIE ER UIT?

Voordat we beginnen laat ik je kennis maken met wat soundhealing is en ik vertel je wat je kunt verwachten van de sessie. De sessie wordt in een fijne ambiance gegeven zodat je maximaal kunt genieten. Je mag in alle rust lekker languit gaan liggen op een matrasje om je heerlijk te ontspannen. Je krijgt een fijn hoofdkussen, een oogkussen en een lekkere zachte deken waar je fijn onder kunt liggen zodat je helemaal kunt ontspannen.

 

Sluit je ogen, laat de geluiden tot je komen en op je inwerken. Luister naar de klanken. Visualiseer gevoelens en gedachten. Voel je lichaam en de trilling in je lichaam. Laat jezelf onderdompelen in golven van klanken en resonanties. Geniet van de rijke en harmonieuze klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten. Maak jouw innerlijke reis en kom helemaal tot rust.

 

Kom thuis bij jezelf. Wie jij in essentie bent.

WHAT PEOPLE SAY

“De magical forest was met recht voor mij een magische sessie, van begin tot het eind. Dit was mijn 5de sessie en deze journey was een geweldige ervaring. Ik kon me helemaal ontspannen. En ben super opgeladen. Ik denk dat deze sessie me het meest heeft gebracht. Voel me veel positiever sterker en gelukkiger. De langere intro was zalig om tot rust te komen. Ik merk dat ik beter in de ontspanning kom als ik meegenomen wordt door woorden. De fluitende vogels en alle andere bosgeluiden namen me verder mee op reis en de zachte, prachtige subtiele klanken van de nieuwe kristallen klankschalen voerden mij nog verder de ontspanning in. Compleet uitgerust, opgeruimd, opgeladen en vol energie ging ik naar huis. Ik heb er nog dagen van kunnen nagenieten. Een licht vrolijk en ontspannen gevoel bleef bij mij.”

— Marieke, Capelle a/d IJssel

Theeceremonie Sound Meditation Utrecht - biologische thee - ceremonie ritueel rituals spir

THEECEREMONIE

Na afloop van de sessie heb je de mogelijkheid om rustig na te genieten van jouw ervaring die je hebt opgedaan. Samen drinken we thee en kunnen we rustig napraten en ervaringen delen. Een mooi moment om je sessie te verdiepen of om je vragen te stellen.

Angel Sound journey sound meditation utrecht engelen lichtwerker licht frequenties healing

SESSIE

De totale sessie duurt ca. 150 minuten waarvan de klanksessie 90 minuten duurt. 

 

De sessie bestaat uit:

ontvangst & introductie

XL klanksessie

theeceremonie & afronding

Sound meditation utrecht klankschalensessie sessie klankschaal groepje ontspannen mediteren mindfulness genieten luisteren zee sea sound journey soundbath klanken

Kom je met iemand samen of met een groepje? Dan gaat de prijs per persoon omlaag.

Bekijk de tarieven en groepskortingen.

bottom of page