top of page
Kristallen klankschalen utrecht alchemy crystal singingbowls prachtige klanken sound meditation

OVER SOUND MEDITATION

About

Mijn naam is William de Prouw

Wat leuk dat je meer wilt weten over Sound Meditation en dat je ook daadwerkelijk de tijd neemt om op deze pagina te kijken. Misschien heb je mij al ontmoet tijdens een sessie of een event, Mocht dat niet zo zijn, dan zal ik mijzelf kort voorstellen.

Mijn naam is William de Prouw. Ik ben een soundhealer en soundalchemist/instrumentalist. Je kan bij mij terecht voor verschillende sessies en behandelingen op het gebied van klankreizen, klankmeditatie, klanktherapie en Reiki. Hierin staan ontspanning, balans, bewustwording, meditatie, mindfulness en transformatie centraal. Sound Meditation is gevestigd in Utrecht.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
William de Prouw sound meditation utrecht soundhealer artist terwijde leidsche rijn vleuten
20231121_153511~2.jpg

RAISE YOUR VIBRATION

Vanuit interesse ben ik ooit met soundhealing in aanraking gekomen. Inmiddels is het een passie en mijn werk geworden en houd ik mij al jaren bezig met soundhealing, meditatie en klanktherapie. Met mijn kennis en ervaring vanuit onder andere opleidingen en workshops op het gebied van soundhealing, mindfulness, en energetische behandelingen geef ik elke week meerdere sessies aan mensen. Door een klanksessie verhoog je jouw frequentie. Ik geloof dat de kracht van klank en trilling in combinatie met mediteren, kan leiden tot transformatie. Wanneer je dit met regelmaat doet, houd je jouw persoonlijke trilling hoog.

 

Als kristalmens wil ik graag harmonie brengen in deze wereld en een bijdrage leveren aan het verhogen van de frequenties. Het is dan ook mijn missie om mensen te mogen begeleiden met de helende kracht van klank en stilte. Om naar binnen te keren en dichter bij je kern komen. Om te verbinden met jezelf en je lichaam. Om de diepere laag te voelen, wie jij in essentie bent. Het bewustzijn te verhogen zodat je jouw leven nog mooier kan maken en waar nodig kan verbeteren. Ik werk zelf graag met kristalinstrumenten omdat ik mij hier het meest mee verbonden voel. Verder geniet ik intens van alle ontmoetingen in de sessies. Met gemiddeld 200 sessies per jaar ben ik heel blij en dankbaar dat ik mensen mag helpen om te ontspannen en tot zichzelf te komen.

IMG_20211225_143626_672.jpg

MIJN JOURNEY

Na meer dan 18 jaar in de zakelijke dienstverlening en de modewereld te hebben gewerkt, wilde ik een extra invulling geven aan mijn creativiteit. Ook wilde ik meer vorm geven aan mijn sensitieve vermogen en het inzetten van deze vaardigheden voor anderen.

 

Het verzorgen van sound journeys, klanktherapie en andere soundhealing sessies geeft hier voor mij een mooie invulling aan. Ook het ontwikkelen en creëren van nieuwe klanksessies is voor mij een artistieke en muzikale bezigheid waarin ik mijn creativiteit op een unieke manier vorm en uiting kan geven. Als sound alchemist wil ik de fantasie van de deelnemers prikkelen zodat de geest kan reizen binnen jezelf. Dit doe ik door verschillende vormen van (digitale) soundscapes, muziek, natuurgeluiden en akoestische klanken samen te laten versmelten. Ik maak harmonische composities die bestaan uit verschillende lagen van muziekstukken met mijn getunede instrumenten en nieuwe soorten geluidsobjecten. Hieruit ontstaan unieke composities die ik vervolgens verwerk in mijn themasessies en gespecialiseerde klanksessies. Als sonoloog/performer ben ik tegelijkertijd musicus en uitvoerend klankregisseur waarbij ik de nieuwe composities speel. De combinatie van soundhealing, mediteren, reiki, prachtige muziekstukken en akoestische geluidsmogelijkheden maakt het voor mijzelf en voor anderen tot een unieke ervaring.

 

Mijn persoonlijke reis met klank en meditatie begon ooit in Azië. Dat was jaren geleden in een Boeddhistische tempel in Thailand. Later in 2008 kwam ik in Bolivia/Peru onbedoeld in contact met een sjamaan/healer. Deze indrukwekkende ontmoeting zorgde ervoor dat ik mij ben gaan verdiepen in soundhealing en dat ik dit werk ben gaan doen.

 

Jaren later vertelde een handlezeres mij dat het geluk in mijn handen zat. Zij herinnerde mij er aan dat ik mijn handen nog meer mocht gaan inzetten als instrument ten behoeve van het welzijn van anderen. Naast soundhealing ben ik toen ook begonnen met Reiki, waarbij de helende handen ook daadwerkelijk vorm en functie hebben gekregen. Deze verschillende vormen van healing zijn mijn vaste werkzaamheden geworden. In 2022 werd tijdens een energetische gnosis/regressie sessie bevestigd dat dit mijn missie en mijn taak is.

klankmeditatie utrecht meditatie mediteren klankbad klankreis klankheling klankschaal klankschalen kristallen mindful luisteren ligconcer leren mediteren HSP ontspannen zenmoment klanktherapie sound soundmeditation meditation soundbath soundjourney soundhealing crystalbowls

Happiness never decreases by being shared.

.

SOUNDHEALING

MEDITATIE

reiki

KRISTALLEN

Wil je ook fijn ontspannen, je bewustzijn en je trilling verhogen? Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijke sessie kun je via de contactpagina een berichtje sturen zodat we wat kunnen inplannen. Maar je mag me ook een berichtje sturen als je een vraag hebt of wanneer je wat meer wilt weten. 

Ik kijk er naar uit je in klank te ontmoeten. 

Met warme groet,

William

bottom of page