top of page
20211222_192855.jpg

 REVIEWS 

Eva, Utrecht

Ik heb me in tijden niet zo 

ontspannen gevoeld. De stress van mijn baan was ik helemaal weg. De volgende dag had ik meer energie. Heel fijn!

Diane, Vleuten

Wow! Wat een ervaring. Dit was heel bijzonder. Ik heb heel erg genoten en ik wil dit vanaf nu maandelijks doen. Heerlijk ontspannen en tijd voor mezelf.

Marcel, Utrecht

Ik heb super vast en diep geslapen. Het was heerlijk om wakker te worden en niet moe te zijn maar gewoon echt fris de dag te beginnen.

reviews reacties beoordelingen sound meditation utrecht klankschalen so

DEZE MENSEN GINGEN JOU AL VOOR
MET EEN KLANKSESSIE

“Een sound journey is echt iets dat je moet ervaren. Ik heb nu meer dan 15 sessies gehad en het is voor mij de ultieme ontspanning. De sessies zijn tot in de puntjes verzorgd vanaf het moment dat je binnenkomt: een mooie glimlach, heerlijke warme doekjes voor je handen, een prachtige ruimte met kalmerende muziek en fantastische rustgevende verlichting. 

Er liggen matrasjes voor je klaar waar je met een warme deken heerlijk op kunt gaan liggen en als je er klaar voor bent wordt je meegenomen op reis. De reis is ontspannend, intens, warm, heftig, prachtig, kalmerend, visualiserend, emotioneel, hartverwarmend, prettig en variërend. Ik beleef de sessies elke keer anders, deels omdat de klanken en trillingen elke keer anders binnenkomen, maar ook omdat William elke keer een nieuwe ervaring teweegbrengt met andere klanken, andere intensiteiten en andere instrumenten. Ook zorgt hij voor extra dimensies met geuren, en wisselende achtergrondmuziek die de tonen van de klankschalen extra kracht bijzetten en instrumenten die de ervaring extra bijzonder maken. De variatie die je ervaart tijdens de sessie is heerlijk, brengt je naar plekken waar je mooie herinneringen aan hebt, of naar plekken waar je graag eens heen zou gaan, allemaal binnen jezelf. En met hulp van de klanken van William kom je er! Zelfs de muziek die het einde van de sessie inluidt is prachtig!

 

Na de sessie staat er een heerlijke pot thee voor je klaar en ga je heerlijk ontspannend en nagenietend weer naar huis. Ik kan niet wachten tot ik weer ga!"

Inge / Utrecht

“Dit is niet alleen een klankschalen sessie maar een echte soundjourney waarbij je door William wordt meegenomen in een wereld van ontspanning, reizen, dromen en zelfbewustwording. Ik ben sinds 2019 begonnen met maandelijkse klanksessies bij William en ik kijk er elke keer weer naar uit om weer te mogen gaan! Elke keer weer een andere sessie. Ik heb alles sessies meerdere malen gehad en ze zijn allemaal heel fijn. Kan je niet op vakantie? Ga dan op reis met geluid en klank en kom op de meest fantastische plekjes om volledig uitgerust en re-energized de volgende dag weer aan de slag te kunnen. Sound meditation is elke keer weer een geweldige ervaring, dank je William"

Denise / Utrecht

Dennis, Utrecht

Tijdens de klankmassage had ik zo'n diepe intense ontspanning, dat ik zelfs thuis niet goed in woorden kon benoemen.

 

Heb vooral die nacht als een blok geslapen en de ochtend erop heerlijk wakker geworden. Heb toen goed mijn ervaringen kunnen delen met anderen. De sessie heeft ook inzicht gegeven en bewust gemaakt dat ik meer mijn rust mag. Door alle dimensies die jij er bij geeft, kon ik goed bij mijn gevoel komen. 

 

De volgende sessie wil ik zeker de Sound Journey beleven. Nogmaals bedankt voor deze heerlijke en intense ervaring. Ook echt complimenten hoe je dit aanpakt, dus het hele traject.

Ron, Amsterdam

Een geweldige beleving die wij aan iedereen willen aanraden om mee te maken.

Mijn tweede sessie heb ik inmiddels ook gehad. Ontspannen en genieten!!

Kristien, Breukelen

Ik heb eerder al een aantal keer een klankschalen sessie gedaan in een sauna en vond dat best ontspannen. Ik ging op zoek naar een privé sessie en kwam via google bij William terecht.
Toch een beetje spannend want je weet niet wat je precies krijgt. Maar de ambiance was perfect. Mooi huis met de juiste sfeer. Ruimte voor wennen en vragen stellen.
Uitleg over wat sound meditation voor je kan betekenen en toen de sessie. Wat een ervaring zeg! Super mooi en fijn.

Je voelt zo veel... en het is voor iedereen weer anders.

Na de sessie kregen we thee en was er ruimte om de beleving te delen en vragen te stellen. Echt een aanrader voor iedereen die wil ontspannen en tijd voor zichzelf wilt nemen.

groep sessie sound journey utrecht_edited_edited.jpg

“Voor het eerst kreeg ik een klankschalensessie. Wat een ervaring! Echt een ontspannen uitje! William is erg professioneel en ik voelde me direct op m'n gemak! Echt een aanrader!"

Simone / Vleuten

“William, Nogmaals bedankt! Ik vond het heel bijzonder. Je hebt me aan het denken gezet... weer een spiegel voorgehouden. Ik vond het heel fijn en heb als een blok geslapen"

Esther / Breukelen

Inge, Utrecht

Ik ben zo blij dat ik Sound Meditation ontdekt heb! Ik heb nu verschillende sessies gehad. Meerdere Sound Journeys, een gongsessie, klankmassage en verschillende themasessies.

 

Elke keer is het weer heel anders. Echt super fijn!

 

Mijn maandelijkse uitje! En mijn vriendinnen zijn nu ook al een paar keer meegegaan.

Anneke, Leidsche Rijn

Ik ben normaal gesproken niet zo van de reviews maar dit is voor mij zo bijzonder dat ik graag een uitzondering maak. 

Elke sessie is anders en elke keer voor mij een mooie uitnodiging om naar binnen te keren. Contact te maken met mijn lichaam. Voelen en ervaren. Zo fijn!

 

Ik voel me elke keer fijn en sterker als ik een sessie heb gehad!

Maarten, Utrecht

Superfijn! Ik kan heerlijk ontspannen en het is echt een moment voor mezelf. Alle stress loslaten en weer opladen. De dag daarna had ik ook meer energie wat heel goed uitkwam voor belangrijke keuzes in mijn carrière. Ik ga dit vaker doen!

 

Mijn nieuwe afspraak heb ik al gepland staan!

Klankmassage utrecht sound meditation.jpg

“Wat een fijne middag heb ik gehad met mijn schoondochter bij Sound Meditation! We werden enorm hartelijk ontvangen. Het was een bijzondere en ontspannende Sound Journey. Comfortabel liggen temidden van een prachtige collectie klankschalen, koshi's en veel meer, die William vakkundig en bevlogen bespeelde. De combinatie met meditatieve en mooie muziek en zang was precies goed om er helemaal in op te kunnen gaan en je gedachten los te laten.

Vooraf kregen we een enthousiaste uitleg en achteraf gezellig en in alle rust samen een kop heerlijke thee drinken en ervaringen uitwisselen was ook heel prettig. We zitten weer helemaal in ons lijf, dank je wel lieve William.
We raden het iedereen aan!"

Helen / De Bilt

“Een echte soundjourney, waarbij we werden meegenomen in een betoverende wereld van geluiden. We hebben dit als magisch en zeer ontspannen ervaren. We zijn volledig tot rust gekomen en merkte direct effect op het lichaam. William was zeer prettig in de omgang en heel vriendelijk. De omgeving was prachtig waarin we dit mocht ervaren. Bedankt voor de geweldige ervaring."

Doris / Utrecht