top of page
20211222_192855.jpg

 REVIEWS 

Eva, Utrecht

Ik heb me in tijden niet zo 

ontspannen gevoeld. De stress van mijn baan was ik helemaal weg. De volgende dag had ik meer energie. Heel fijn!

Diane, Vleuten

Wow! Wat een ervaring. Dit was heel bijzonder. Ik heb heel erg genoten en ik wil dit vanaf nu maandelijks doen. Heerlijk ontspannen en tijd voor mezelf.

Marcel, Utrecht

Ik heb super vast en diep geslapen. Het was heerlijk om wakker te worden en niet moe te zijn maar gewoon echt fris de dag te beginnen.

reviews reacties beoordelingen sound meditation utrecht klankschalen so

DEZE MENSEN GINGEN JOU AL VOOR
MET EEN KLANKSESSIE

“Een sound journey is echt iets dat je moet ervaren. Ik heb nu meer dan 15 sessies gehad en het is voor mij de ultieme ontspanning. De sessies zijn tot in de puntjes verzorgd vanaf het moment dat je binnenkomt: een mooie glimlach, heerlijke warme doekjes voor je handen, een prachtige ruimte met kalmerende muziek en fantastische rustgevende verlichting. 

Er liggen matrasjes voor je klaar waar je met een warme deken heerlijk op kunt gaan liggen en als je er klaar voor bent wordt je meegenomen op reis. De reis is ontspannend, intens, warm, heftig, prachtig, kalmerend, visualiserend, emotioneel, hartverwarmend, prettig en variërend. Ik beleef de sessies elke keer anders, deels omdat de klanken en trillingen elke keer anders binnenkomen, maar ook omdat William elke keer een nieuwe ervaring teweegbrengt met andere klanken, andere intensiteiten en andere instrumenten. Ook zorgt hij voor extra dimensies met geuren, en wisselende achtergrondmuziek die de tonen van de klankschalen extra kracht bijzetten en instrumenten die de ervaring extra bijzonder maken. De variatie die je ervaart tijdens de sessie is heerlijk, brengt je naar plekken waar je mooie herinneringen aan hebt, of naar plekken waar je graag eens heen zou gaan, allemaal binnen jezelf. En met hulp van de klanken van William kom je er! Zelfs de muziek die het einde van de sessie inluidt is prachtig!

 

Na de sessie staat er een heerlijke pot thee voor je klaar en ga je heerlijk ontspannend en nagenietend weer naar huis. Ik kan niet wachten tot ik weer ga!"

Inge / Utrecht

“Dit is niet alleen een klankschalen sessie maar een echte soundjourney waarbij je door William wordt meegenomen in een wereld van ontspanning, reizen, dromen en zelfbewustwording. Ik ben sinds 2019 begonnen met maandelijkse klanksessies bij William en ik kijk er elke keer weer naar uit om weer te mogen gaan! Elke keer weer een andere sessie. Ik heb alles sessies meerdere malen gehad en ze zijn allemaal heel fijn. Kan je niet op vakantie? Ga dan op reis met geluid en klank en kom op de meest fantastische plekjes om volledig uitgerust en re-energized de volgende dag weer aan de slag te kunnen. Sound meditation is elke keer weer een geweldige ervaring, dank je William"

Denise / Utrecht

Dennis, Utrecht

Tijdens de klankmassage had ik zo'n diepe intense ontspanning, dat ik zelfs thuis niet goed in woorden kon benoemen.

 

Heb vooral die nacht als een blok geslapen en de ochtend erop heerlijk wakker geworden. Heb toen goed mijn ervaringen kunnen delen met anderen. De sessie heeft ook inzicht gegeven en bewust gemaakt dat ik meer mijn rust mag. Door alle dimensies die jij er bij geeft, kon ik goed bij mijn gevoel komen. 

 

De volgende sessie wil ik zeker de Sound Journey beleven. Nogmaals bedankt voor deze heerlijke en intense ervaring. Ook echt complimenten hoe je dit aanpakt, dus het hele traject.

Ron, Amsterdam

Een geweldige beleving die wij aan iedereen willen aanraden om mee te maken.

Mijn tweede sessie heb ik inmiddels ook gehad. Ontspannen en genieten!!