top of page
20211222_192855.jpg

 KLANKSESSIES 

SOUND JOURNEY

Kom je voor de eerste keer? Dan kun je het beste kiezen voor de Sound Journey. Dit is een sessie wat speciaal gecreëerd is voor mensen die een eerste Sound Journey gaan ervaren. Het is een hele mooie klanksessie waarbij je heerlijk kan ontspannen en wegdromen. Het is ook een fijne sessie om kennis te maken met de wereld van klanken en soundhealing. Deze sessie heeft een wat bredere opbouw waarin je een grote variatie aan soundhealing instrumenten kunt horen in 1 sessie. Hierbij kun je denken aan Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, een gong, een ocean drum, klankstaven, koshi windchimes en meer bijzondere wereldinstrumenten.

De sessie kun je alleen doen, met iemand samen of met meerdere vrienden, collega's of familieleden. De Sound Journey is er ook in de XL variant voor als je extra lang wil genieten van deze bijzondere beleving.

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong

SOLO SESSIE | 1 PERSOON | 2 UUR

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met een sound journey. Verwen jezelf met een fijne prive sessie. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereld instrumenten. Voel de trilling in je lichaam en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

Aanrader voor de1ste keer

€89,-

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong


SOUND JOURNEY

DUO SESSIE | 2 PERSONEN | 2 UUR

Ontspan en kom samen met een vriend(in), partner of familielid helemaal tot jezelf met een sound journey. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereld instrumenten. Voel de trilling en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

Aanrader voor de1ste keer

€59,- p/p

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong

GROEPSSESSIE | > 3 PERSONEN | 2 UUR

Ontspan en kom samen met je vrienden, familie of collega's helemaal tot jezelf met een sound journey. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereldinstrumenten. Voel de trilling in je lichaam en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

Aanrader voor de1ste keer

€49,- p/p

THEMASESSIES

Ben je enthousiast over jouw Sound Journey? Dan kun je kiezen uit 1 van de themasessies. Dit zijn klanksessies wat vervolgsessies zijn op de basis Sound Journey. In de 1e sessie heb je kunnen ervaren wat klank en trilling doet met jou en jouw lichaam. In deze sessies ga je weer verder. Deze Sound Journeys hebben ieder een eigen thema en zijn gecreëerd om jouw fantasie te prikkelen en te stimuleren om zo de geest nog meer te laten reizen.

Elke themasessie heeft zijn eigen sfeer. De instrumenten en de composities met akoestische klanken, soundscapes en muziekstukken zijn speciaal geselecteerd voor het thema. Deze sessies zijn langer en kunnen zowel solo, in duo's of in groepen gegeven worden.

Sea sound journey utrecht sound meditation zee strand ontspannen klankschalen klankschaal

 Nature Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met ''the sounds of the sea''. In deze themasessie, maak je een innerlijke reis langs het strand, de zee, mooie muziek, walvissen en rustgevende klanken van gongs en kristallen klankschalen.

Aards, fantasie & dreamy

Nordic Sound Journey Utrecht Sound meditation klankschalen gong

 World Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie maak je een innerlijke reis naar het hoge noorden. Geniet van prachtige klanken, Vikingachtige sferen, Scandinavische folkmuziek, cultureel Scandinavisch Kulning en rustgevende natuurgeluiden.

Aards, fantasie & hartverwarmend

Buddhist Sound Journey sound meditation utrecht

 World Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie ben je omringd door Tibetaanse klankschalen en maak je een innerlijke reis met boeddhistische sferen. Geniet van prachtige klanken, mooie mantra muziek en rustgevende geluiden.

Soul, cultuur & hartverwarmend

Starseeds sound journey utrecht sound meditation klankreis kristallen klankschalen soundhealing

 Cosmic Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie maak je een innerlijke reis gericht op de (her)

verbinding met het universum. Geniet van prachtige klanken, gechannelde muziek met hoge lichtfrequenties en rustgevende soundscapes.

Multidimensionaal bewustzijn & verbinding

4 elementen sound journey sound meditation utrecht klankschalen sjamanendrum kristallen lu

 Nature Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie maak je een innerlijke reis met de 4 elementen; Aarde, Water, Vuur en Lucht. Een extra lange sessie met mooie contrasten van een gong, sjamanendrum, (kristallen) klankschalen en meer instrumenten.

Aards, bewustzijn & verbinding

Arabian Sound Journey sound meditation utrecht klankschalen gong utrecht

World Session

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie maak je een innerlijke reis naar het Midden Oosten met uitgestrekte woestijnen. Geniet van mystieke Arabische sferen, cultureel Sufi dansers en rondreizende karavanen met kamelen en rustgevende klanken.

Aards, cultuur & mysterieus

Kristallen klankschalen utrecht alchemy crystal bowls prachtige klanken sound meditation w

GESPECIALISEERDE KLANKSESSIES

Heb je genoten van jouw Sound Journey? Of ben je enthousiast over een specifiek Instrument? Dan kun je kiezen uit een gespecialiseerde klanksessie. Soms zijn bepaalde instrumenten zo fijn en bijzonder, dat ze een eigen klanksessie verdienen. Dit zijn klanksessies waarin bepaalde instrumenten een speciale of grotere rol spelen. Waar de Sound Journey wat breder is en meer diversiteit biedt ter kennismaking met Sound Meditation, gaan deze sessies wat meer de diepte in. Je hoort de instrumenten langer en uitgebreider. Of je hoort ze op verschillende manieren bespeeld worden waardoor je het instrument weer op een andere manier kan ervaren.

 

Elke gespecialiseerde klanksessie heeft zijn eigen sfeer en hoofdinstrument. De overige instrumenten, soundscapes en muziekstukken zijn speciaal geselecteerd ter aanvulling. Deze sessies zijn meestal wat langer dan de algemene Sound Journey. De meeste gespecialiseerde klanksessies kunnen solo, in duo's of in groepen gegeven worden.

crystal healing sessie utrecht kristallen klankschalen sessie heling transformatie balans

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

In deze sessie mag je helemaal ontspannen en ontladen met kristallen klankschalen en helende muziek. Het creëren van balans en harmonie in lichaam en geest staan centraal in deze extra lange sessie.

.

.

Klankmassage utrecht sound meditation.jpg

PRIVESESSIE | < 2 PERSONEN | 120 MIN

 Special 

In deze rustgevende sessie mag je helemaal ontstressen en worden er speciale klankschalen op je lichaam geplaatst. Alle organen worden gemasseerd zodat alle spanning jouw lichaam kan verlaten.

Lichaam, bewustzijn & verbinding

.

sound meditation klankschalen klankschaal sessie utrecht sound journey

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met deze extra lange sound journey. Verwen jezelf met een fijne sessie. Ontdek de kracht van klankschalen. Voel de trilling in je lichaam. Een innerlijke reis van wereldse klanken.

.

.

gong sessie utrecht sound meditation grotta sonora leidsche rijn vleuten terwijde de meern

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

Ervaar de kracht van de verschillende gongs uit het verre oosten, Paiste en Grotta Sonora. Ontspan en ervaar de trillingen van het meest resonerende instrument en de bijzondere onaardse klanken die vrijkomen tijdens de sessie.

Artistiek, intens & fantasie

.

sound meditation brein mind hersenen de kracht van affirmaties.webp

AFFIRMATIE
KLANK
MEDITATIE

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

In deze vervolgsessie werken we met de kracht van affirmaties en prachtige kristalinstrumenten zoals de crystal harp. Ontdek de magie van affirmaties en Crystal Tones die zorgen voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

Mind, soul & bewustzijn

.

20210525_122447.jpg

SJAMAANSE
DRUM
SESSIE

PRIVESESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

Heerlijk wegdromen met natuurgeluiden en de sjamanendrum. Het helende instrument van de Inca's en de Maya's. Ontspan en voel de trillingen en luister naar de tribale klanken tijdens deze speciale drumsessie.

Aards, natuur & dreamy

.

Kristallen klankschalen utrecht alchemy crystal bowls prachtige klanken sound meditation w

KRISTALLEN
KLANK
MEDITATIE

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 120 MIN

 Special 

In deze klanksessie werk ik met de nieuwste generatie kristallen klankschalen en de crystal harp. Ontdek de magie en de resonanties van de crystal tones die zorgen voor diepe ontspanning van lichaam en geest.

Soul & bewustzijn

.

klankschalen klankschaal sessie utrecht chakra balans herstellen activeren sound meditation

PRIVESESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

In deze vervolgsessie maak je een innerlijke reis langs de 7 chakra's. De kristallen klankschalen zorgen voor balans en activeren het herstellend vermogen. Heerlijk ontspannen met een pure en unieke klankbeleving.

Lichaam, bewustzijn & verbinding

.

GROEPSSESSIES

Wil je niet alleen en sluit je liever aan bij een groepje? Dat kan ook! Er zijn maandelijkse groepsessies. Dit zijn speciale avonden waar we met kleine groepjes van 3 tot maximaal 9 mensen gaan genieten van prachtige klanksessies. Kijk voor een actueel overzicht op de eventpagina.

 • 14 dec 2023 20:00 – 22:22
  Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland
  Verbinden met de magie van klank en resonantie. Het einde van het jaar biedt een mooie gelegenheid om op een zachte en liefdevolle manier te reflecteren, en jezelf belangrijke vragen te stellen. Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer!
 • 04 jan 2024 20:00 – 22:22
  Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland
  Een extra lange new year sound session van 2 uur!
 • 09 jan 2024 20:00 – 22:22
  Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland
  Verbinden met de magie van klank en resonantie. De start van het jaar biedt een mooie gelegenheid om heerlijk te ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer!
 • 10 jan 2024 20:00 – 22:22
  Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland
  Verbinden met de magie van klank en resonantie. Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer met prachtige klanken van gongs, kristallen klankschalen, sjamanendrum en hartverwarmende Scandinavische folkmuziek.

OP LOKATIE

klankschalen klankschaal utrecht sound meditation klanksessie buiten ontspannen

SOUND JOURNEY
BUITENSESSIE

GROEPSSESSIE | >6 PERSONEN | 120 MIN

Op deze unieke locatie in de natuur mag jij en je vrienden, collega's of familie heerlijk ontspannen. In de zomer begeleid ik jullie met de klankschalen en andere instrumenten naar een oase van rust.

Incl. theeceremonie

€ 59,- p/p

klankschaal klankschalen utrecht sessie Klankschalensessie soundjourney tuin garden sound meditation terwijde leidsche

SOUND
JOURNEY
TUINSESSIE

PRIVE SESSIE | < 2 PERSONEN | 120 MIN

In deze Japanse tuin mag jij alleen of met iemand samen heerlijk ontspannen. In de zomermaanden begeleid ik jullie met de klankschalen en andere instrumenten naar een oase van rust.

Incl. theeceremonie

€ 79,- p/p

klankschaal klankschalen sessie event utrecht geven huren sound meditation

PRIVE SESSIE | >9 PERSONEN | 120 MIN

Voor bedrijven zoals; yogascholen, kantoren, coachingsbedrijven, sportscholen, ziekenhuizen, hotels of instellingen is het mogelijk om op locatie een sound journey of andere klanksessie te verzorgen.

Prijs op aanvraag

-

Amethist

 OVERIGE SESSIES 

Reiki behandeling

.
REIKI
HEALING

SOLOSESSIE | 1 PERSOON | 60 MIN

Een Reiki behandeling kan jou helpen om pijn te verlichten, spanning te verminderen, blokkades op te heffen, oud verdriet los te laten en je eigen kracht te versterken. Hierdoor kan de energie weer of meer gaan stromen in je lichaam. Alle chakra’s worden behandeld en daarnaast de plekken die aandacht vragen. 

-

€ 60,-

Reiki behandeling

.
REIKI
HEALING

SOLOSESSIE | 1 PERSOON | 75 MIN

Een Reiki behandeling kan jou helpen om pijn te verlichten, spanning te verminderen, blokkades op te heffen, oud verdriet los te laten en je eigen kracht te versterken. Hierdoor kan de energie weer of meer gaan stromen in je lichaam. Alle chakra’s worden behandeld en daarnaast de plekken die aandacht vragen. 

Incl. consult van 30 minuten

€ 75,-

Reiki behandeling

.
REIKI
HEALING

SOLOSESSIE | 1 PERSOON | 90 MIN

Een Reiki behandeling kan jou helpen om pijn te verlichten, spanning te verminderen, blokkades op te heffen, oud verdriet los te laten en je eigen kracht te versterken. Hierdoor kan de energie weer of meer gaan stromen in je lichaam. Alle chakra’s worden behandeld en daarnaast de plekken die aandacht vragen. 

Incl. consult van 30 minuten

€ 90,-

bottom of page