top of page
20211222_192855.jpg

 KLANKSESSIES 

SOUND JOURNEY

Kom je voor de eerste keer? Dan kun je het beste kiezen voor de Sound Journey. Dit is een sessie wat speciaal gecreëerd is voor mensen die een eerste Sound Journey gaan ervaren. Het is een hele mooie klanksessie waarbij je heerlijk kan ontspannen en wegdromen. Het is ook een fijne sessie om kennis te maken met de wereld van klanken en soundhealing. Deze sessie heeft een wat bredere opbouw waarin je een grote variatie aan soundhealing instrumenten kunt horen in 1 sessie. Hierbij kun je denken aan Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, een gong, een ocean drum, klankstaven, koshi windchimes en meer bijzondere wereldinstrumenten.

De sessie kun je alleen doen, met iemand samen of met meerdere vrienden, collega's of familieleden. De Sound Journey is er ook in de XL variant voor als je extra lang wil genieten van deze bijzondere beleving.

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong

SOLO SESSIE | 1 PERSOON | 2 UUR

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met een sound journey. Verwen jezelf met een fijne prive sessie. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereld instrumenten. Voel de trilling in je lichaam en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

.

€79,-

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong


SOUND JOURNEY

DUO SESSIE | 2 PERSONEN | 2 UUR

Ontspan en kom samen met een vriend(in), partner of familielid helemaal tot jezelf met een sound journey. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereld instrumenten. Voel de trilling en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

 

Incl. theeceremonie

€59,- p/p

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong

GROEPSSESSIE | > 3 PERSONEN | 2 UUR

Ontspan en kom samen met je vrienden, familie of collega's helemaal tot jezelf met een sound journey. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereldinstrumenten. Voel de trilling in je lichaam en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

Incl. theeceremonie

€49,- p/p

THEMASESSIES

Ben je enthousiast over jouw Sound Journey? Dan kun je kiezen uit 1 van de themasessies. Dit zijn klanksessies wat vervolgsessies zijn op de basis Sound Journey. In de 1e sessie heb je kunnen ervaren wat klank en trilling doet met jou en jouw lichaam. In deze sessies ga je weer verder. Deze Sound Journeys hebben ieder een eigen thema en zijn gecreëerd om jouw fantasie nog meer te laten reizen.

Elke themasessie heeft zijn eigen sfeer. De instrumenten, soundscapes en muziekstukken zijn speciaal geselecteerd voor het thema.  

Meestal zijn de sessies wat langer. De themasessies kunnen solo, in duo's of in groepen gegeven worden.

Sea sound journey utrecht sound meditation zee strand ontspannen klankschalen klankschaal

 Nature Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 120 MIN

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met ''the sounds of the sea''. In deze themasessie, maak je een innerlijke reis langs het strand, de zee, mooie muziek, walvissen en rustgevende klanken van gongs en kristallen klankschalen.

Incl. theeceremonie

Image by Carla Santiago

 World Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie maak je een innerlijke reis naar het hoge noorden. Geniet van prachtige klanken, Vikingachtige sferen, mooie muziek, cultureel Scandinavisch Kulning en rustgevende natuurgeluiden.

NIEUW: vanaf maart

20220125_192846~2.jpg

 World Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie ben je omringd door Tibetaanse klankschalen en maak je een innerlijke reis met boeddhistische sferen. Geniet van prachtige klanken, mooie mantra muziek en rustgevende geluiden.

Incl. theeceremonie

4 elementen sound journey sound meditation utrecht klankschalen sjamanendrum kristallen lu

 Nature Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

In deze themasessie maak je een innerlijke reis met de 4 elementen; Aarde, Water, Vuur en Lucht. Een extra lange sessie met mooie contrasten van een gong, sjamanendrum, (kristallen) klankschalen en meer instrumenten.

Incl. theeceremonie

GESPECIALISEERDE KLANKSESSIES

Heb je genoten van jouw Sound Journey? Of ben je enthousiast over een specifiek Instrument? Dan kun je kiezen uit een gespecialiseerde klanksessie. Soms zijn bepaalde instrumenten zo fijn en bijzonder, dat ze een eigen klanksessie verdienen. Dit zijn klanksessies waarin bepaalde instrumenten een speciale of grotere rol spelen. Waar de Sound Journey wat breder is en meer diversiteit biedt ter kennismaking met Sound Meditation, gaan deze sessies wat meer de diepte in. Je hoort de instrumenten langer en uitgebreider. Of je hoort ze op verschillende manieren bespeeld worden waardoor je het instrument weer op een andere manier kan ervaren.

 

Elke gespecialiseerde klanksessie heeft zijn eigen sfeer en hoofdinstrument. De overige instrumenten, soundscapes en muziekstukken zijn speciaal geselecteerd ter aanvulling. Deze sessies zijn meestal wat langer dan de algemene Sound Journey. De meeste gespecialiseerde klanksessies kunnen solo, in duo's of in groepen gegeven worden.

crystal healing sessie utrecht kristallen klankschalen sessie heling transformatie balans

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

In deze sessie mag je helemaal ontspannen en ontladen met kristallen klankschalen en helende muziek. Het creëren van balans en harmonie in lichaam en geest staan centraal in deze extra lange sessie.

Incl. theeceremonie

.

Klankmassage utrecht sound meditation.jpg

PRIVESESSIE | < 2 PERSONEN | 120 MIN

 Special 

In deze rustgevende sessie mag je helemaal ontstressen en worden er speciale klankschalen op je lichaam geplaatst. Alle organen worden gemasseerd zodat alle spanning jouw lichaam kan verlaten.

.

.

sound meditation klankschalen klankschaal sessie utrecht sound journey

SOUND JOURNEY
XL

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

 Special 

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met deze extra lange sound journey. Verwen jezelf met een fijne sessie. Ontdek de kracht van klankschalen. Voel de trilling in je lichaam. Een innerlijke reis van wereldse klanken.

Incl. theeceremonie

.