top of page
20211222_192855.jpg

 KLANKSESSIES 

SOUND JOURNEY

Kom je voor de eerste keer? Dan kun je het beste kiezen voor de Sound Journey. Dit is een sessie wat speciaal gecreëerd is voor mensen die een eerste Sound Journey gaan ervaren. Het is een hele mooie klanksessie waarbij je heerlijk kan ontspannen en wegdromen. Het is ook een fijne sessie om kennis te maken met de wereld van klanken en soundhealing. Deze sessie heeft een wat bredere opbouw waarin je een grote variatie aan soundhealing instrumenten kunt horen in 1 sessie. Hierbij kun je denken aan Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen, een gong, een ocean drum, klankstaven, koshi windchimes en meer bijzondere wereldinstrumenten.

De sessie kun je alleen doen, met iemand samen of met meerdere vrienden, collega's of familieleden. De Sound Journey is er ook in de XL variant voor als je extra lang wil genieten van deze bijzondere beleving.

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong

SOLO SESSIE | 1 PERSOON | 2 UUR

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met een sound journey. Verwen jezelf met een fijne prive sessie. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereld instrumenten. Voel de trilling in je lichaam en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

Aanrader voor de1ste keer

€89,-

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong


SOUND JOURNEY

DUO SESSIE | 2 PERSONEN | 2 UUR

Ontspan en kom samen met een vriend(in), partner of familielid helemaal tot jezelf met een sound journey. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereld instrumenten. Voel de trilling en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

Aanrader voor de1ste keer

€59,- p/p

sound journey sound meditation utrecht klankschalen sessie ontspannen kristallen gong

GROEPSSESSIE | > 3 PERSONEN | 2 UUR

Ontspan en kom samen met je vrienden, familie of collega's helemaal tot jezelf met een sound journey. Ontdek de kracht van klankschalen en andere wereldinstrumenten. Voel de trilling in je lichaam en maak een innerlijke reis met prachtige klanken.

Aanrader voor de1ste keer

€49,- p/p

THEMASESSIES

Ben je enthousiast over jouw Sound Journey? Dan kun je kiezen uit 1 van de themasessies. Dit zijn klanksessies wat vervolgsessies zijn op de basis Sound Journey. In de 1e sessie heb je kunnen ervaren wat klank en trilling doet met jou en jouw lichaam. In deze sessies ga je weer verder. Deze Sound Journeys hebben ieder een eigen thema en zijn gecreëerd om jouw fantasie nog meer te laten reizen.

Elke themasessie heeft zijn eigen sfeer. De instrumenten, soundscapes en muziekstukken zijn speciaal geselecteerd voor het thema.  

Meestal zijn de sessies wat langer. De themasessies kunnen solo, in duo's of in groepen gegeven worden.

Sea sound journey utrecht sound meditation zee strand ontspannen klankschalen klankschaal

 Nature Session 

PRIVE SESSIE | > 1 PERSONEN | 165 MIN

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met ''the sounds of the sea''. In deze themasessie, maak je een innerlijke reis langs het strand, de zee, mooie muziek, walvissen en rustgevende klanken van gongs en kristallen klankschalen.

Aards, fantasie & dreamy