top of page
Starseed Sound Journey utrecht metatron lichtcodes spiritueel frequenties healing vibrations sound meditation soundhealing kosmische reis verhogen bewustzijn

DE STARSEEDS

SOUND JOURNEY

EEN KLANKREIS IS EEN HELE MOOIE MANIER OM TE ONTSPANNEN EN TOT JEZELF TE KOMEN

-

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

ONTSPAN & GENIET

Kijk je graag naar de sterren in de lucht? Ben je geïnteresseerd of voel je je verbonden met het universum? Of reis je als starseed graag in gedachten af naar andere werelden? Dan is de Starseed Sound Journey iets voor jou.

De Starseed Sound Journey is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Eigenlijk is het ook een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluiden die resoneren met het universum.

 

Deze klanksessie is een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. ​Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Een klankmeditatie of klanksessie wordt ook wel een soundbath, soundhealing, klankreis, of ligconcert genoemd. Allemaal verschillende benamingen voor een bijzondere ervaring voor lichaam en geest.

 

Stel je voor: lekker languit liggen in een fijne ruimte met meerdere Tibetaanse en kristallen klankschalen, een crystal harp en een grote gong. Het geluid ervan golft over je heen. Stress verdwijnt in een zee van klanken. Meerdere klankschalen omringen je. Je voelt de klanktrillingen diep door je huidlagen heen resoneren. Warme klanken dragen je naar een universum van rust. ​Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van de verschillende kristalinstrumenten.

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

HET NIEUWE MEDITEREN

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met de Starseed Sound Journey. In deze themasessie binnen de verschillende klanksessies maak je een innerlijke reis. Het is een vervolg en een verdieping op de basis Sound Journey met als thema Starseeds. In deze sessie werk ik natuurlijk met prachtige handgemaakte klankschalen, kristallen klankschalen, crystal harp, twee grote gongs, fijne soundscapes, mooie ontspannende en diep helende muziek met een kosmische frequenties.

Wat is een sound journey?
Een sound journey is anders dan een ‘gewoon’ concert, waarbij de melodie vaak heel belangrijk is. Bij mijn ligconcerten gaat het niet om muziek, maar om klanken die je helpen om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. 
Een sound journey helpt je de stilte in jezelf te vinden. Niet dat het letterlijk stil is, maar door de klanken kom je tot een diepe kalmte in jezelf. Eerst bevindt de klank zich nog buiten jezelf, je luistert er naar, maar na een tijdje ervaar je ‘m van binnen. De klank dringt door je denkgeest heen, en daardoor interpreteer je de wereld niet meer, maar je ervaart ‘m. Het is een vorm van meditatie en een diepe vorm van ontspanning. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen of de informatiepagina.

ELKE TOON HEEFT EEN TRILLING

Ontspanning is een van de mooie resultaten van klank en trilling. De trilling van geluid wordt niet alleen door onze oren gehoord, maar resoneren door in elke cel in ons lichaam. In feite luister je dus met je hele lichaam.


En omdat het lichaam voor 70 % uit water bestaat is het een goed geleider van het geluid. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysieke klachten geven loskomen. Klanken brengen je terug bij jezelf, ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Dit geeft ruimte, mentale helderheid, creativiteit en energie.

5 voordelen van een Sound Journey

1. Diepe Ontspanning
2. Verbetering van het slaappatroon
3. Energie verhogend
4. Versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam
5. Balans in lichaam en geest

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

STARSEEDS

Starseeds komen van allerlei verschillende plekken uit de kosmos en zijn in deze tijd op aarde geïncarneerd om mee te helpen de aarde en haar bewoners naar een hoger (kosmisch) bewustzijn te brengen. Van nature dragen starseeds dit kosmische bewustzijn in zich, al hebben ook starseeds meestal een lange weg te gaan voordat zij vanuit dit hogere bewustzijn kunnen gaan leven. Net als alle andere mensen vergeten zij tijdens hun zielenreis hun ware potentieel en goddelijke oorsprong en hebben zij tijd nodig dit te herinneren, activeren en integreren in zichzelf. In deze transformatieve tijd van energieverhogingen en spiritueel ontwaken zijn het de starseeds die als eerste wakker worden uit de illusie van het spel dat in 3D (de matrix) gespeeld wordt. En het zijn de starseeds die de mensen die nog niet ontwaakt zijn, mogen gaan helpen bij hún ontwakingsproces.

Ieder mens draagt het potentieel in zich om volledig te ontwaken en vanuit een kosmisch bewustzijn te gaan leven, maar bij veel mensen is dit bewustzijn (nog) niet geactiveerd. Bovendien zal niet ieder mens zich hier in zijn/haar huidige incarnatie bewust van worden, omdat dat niet passend is bij zijn/haar zielenpad en plan. Met ‘starseeds’ doel ik dus op die zielen die er in de loop van hun huidige incarnatie achter komen dat hun oorsprong elders in de kosmos is en voelen/weten dat het hun missie is om hun kennis, wijsheid en kosmische bewustzijn in te zetten om hun medemens en de aarde te helpen bij de grote shift van ontwaken die momenteel plaatsvindt.

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

INSTRUMENTEN STARSEEDS SOUND JOURNEY

De Starseed Sound Journey is een themasessie binnen het aanbod van de verschillende klanksessies. Het is de eerste klanksessie uit de serie Cosmic Sessions. Waar de Sound Journey een klanksessie is om mee te beginnen en kennis te maken met Sound Meditation, is deze extra lange klanksessie een vervolg en een verdieping met als thema Starseeds.

In deze rustgevende klankreis mag je fijn ontspannen en luisteren naar prachtige klanken en gechannelde muziek met hoge lichtfrequenties. De muziek en de instrumenten zijn gericht op de (her)verbinding met het universum met hulp van onze kosmische families en andere energetische helpers. In deze sessie mag je naar binnen keren. Terug naar de kern om te herinneren wie jij in essentie bent. Daarnaast mag je contact maken met het universum om jouw kosmische bewustzijn te verhogen. Deze twee werelden mogen met elkaar verbonden worden waardoor er meer eenheid zal ontstaan tussen jou en jouw energetische helpers. Wellicht kom je in contact met jouw kosmische familie, of krijg je mooie inzichten. Misschien ontwaakt er wel iets in jou en herinner je, jouw zielenreis wat je voor ogen had voordat je naar de aarde kwam. In deze sessie mag je heerlijk ontspannen en genieten. Je mag het pad van kosmische bewustzijn gaan verkennen en jouw potentieel en innerlijke kracht (her)ontdekken en wellicht ook jouw kosmische oorsprong. 

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere (kristal)instrumenten uit het instrumentarium van Sound Meditation. Het geluid ervan en de trillingen golven over je heen. De Starseed Sound Journey is een hele fijne en zachte manier om te ontspannen, te helen, de geest te kalmeren en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren. Daarnaast breng je je chakra's in balans waardoor je je fijner, meer in balans en energieker voelt. Geniet en maak jouw innerlijke reis.

In deze sessie werk ik meestal met de volgende instrumenten:

Chimes

Crystal Bowls (wortelchakra, sacraal, solar plexus, hart, keel, derde oog en kruin)

Crystal Harp

Klankstaven

Kristallen Kelk

Chao Gong

Briliant Symphonic Gong

Tibetaanse Klankschalen

Hoe ziet de sessie eruit?

Voordat we beginnen laat ik je kennis maken met wat soundhealing is en ik vertel je wat je kunt verwachten van de sessie. De sessie wordt in een fijne ambiance gegeven zodat je maximaal kunt genieten. Je mag in alle rust lekker languit gaan liggen op een matrasje om je heerlijk te ontspannen. Je krijgt een fijn hoofdkussen, een oogkussen en een lekkere zachte deken waar je fijn onder kunt liggen zodat je helemaal kunt ontspannen.

 

Sluit je ogen, laat de geluiden tot je komen en op je inwerken. Luister naar de klanken. Visualiseer gevoelens en gedachten. Voel je lichaam en de trilling in je lichaam. Open je hart en geniet van de rijke en harmonieuze klanken van de verschillende kristalinstrumenten. Voel via de kruin de hoge lichtfrequenties jouw lichaam in stromen. Maak jouw innerlijke reis naar kosmische werelden. Verbind jezelf met het universum . Heel jezelf en verhoog je frequentie.

WHAT PEOPLE SAY

“De hele belevenis van de sessie werkt nog door in mijn systeem en het lijkt zich ook nog steeds te verdiepen en transformeren. Tijdens de sessie kon ik heel diep gaan wat ik fijn vond. Met de donkere stukken ging ik door mijn angsten en merkte ik hoe groot mijn zelfvertrouwen is geworden.”

— Ingrid, Oss

Theeceremonie Sound Meditation Utrecht - biologische thee - ceremonie ritueel rituals spir

THEECEREMONIE

Elke sessie wordt afgesloten met een speciale theeceremonie. Tijdens dit zen moment kun je rustig nagenieten van de ervaring die je hebt opgedaan. Samen drinken we thee en kunnen we rustig napraten en ervaringen delen. Ook kun je vragen stellen onder het genot van een lekker kopje thee. Er staan verschillende biologische theeën voor je klaar zodat je verschillende smaken kunt proeven.

Starseed Sound Journey utrecht metatron lichtcodes spiritueel frequenties healing vibrations sound meditation soundhealing kosmische reis verhogen bewustzijn

SESSIE

De totale sessie duurt ca. 165 minuten waarvan de klanksessie maar liefst 99 minuten duurt. 

 

De sessie bestaat uit:

ontvangst & introductie

XL klanksessie

theeceremonie & afronding

Starseed Sound Journey utrecht metatron lichtcodes spiritueel frequenties healing vibrations sound meditation soundhealing kosmische reis verhogen bewustzijn

Kom je met iemand samen of met een groepje? Dan gaat de prijs per persoon omlaag.

Bekijk de tarieven en groepskortingen.

bottom of page