top of page
reiki healing kristallen utrecht sound meditation bewustwording energie

Reiki

HELEND & TRANSFORMEREND 

REIKI BRENGT JE IN BALANS. HET VULT JE ENERGIE WEER AAN EN HEFT BLOKKADES OP

-

reiki healing kristallen utrecht sound meditation bewustwording energie Amethist

BALANS & DIEPE ONTSPANNING

Reiki brengt je in balans. Het vult je energie weer aan, heft blokkades op en herstelt het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Reiki brengt diepe ontspanning. Onrust maakt plaats voor rust in je lichaam en je hoofd. Pijn verlicht. Gedachten komen tot stilstand. Reiki bevordert een goede nachtrust. Je slaapt dieper.

Reiki is een goede ondersteuning bij lichamelijke en emotionele klachten. Bij emotionele klachten, pijn, slaapproblemen, spanningsklachten, stress, vermoeidheid en/of ziekte brengt Reiki je weer in balans. Het is tevens een waardevolle aanvulling op reguliere geneeskundige behandelingen. Ook zonder specifieke klachten ben je welkom voor Reiki. Het is een methode om onbalans juist te voorkomen. In een drukke maatschappij is het lastig volledig in balans te blijven. Ik help je daarbij.

Reiki behandeling healing kristallen utrecht sound meditation bewustwording energie

WAT IS REIKI?

Reiki is een uit Japan afkomstige energetische geneeswijze. Reiki betekent letterlijk “universele levensenergie”.

Alles wat leeft heeft energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte.

Die energie bevindt zich overal om ons heen. Reiki is een liefdevolle manier van helen zowel op lichamelijk, als op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

 

Iedereen is van nature in staat om energie vrij in zich op te nemen en door te geven. Maar door blokkades die zijn ontstaan door opgelopen trauma’s of het verdringen van emoties lukt dat niet meer optimaal. Door deze blokkades kan de universele levensenergie niet meer volledig doorstromen. Een tekort aan levensenergie veroorzaakt een grotere gevoeligheid voor ziekten en vertraagt het herstel daarvan.

 

Alles is energie. En energie is trilling. Alle organen hebben een eigen trillingsgetal/frequentie. Stress, woede, verdriet, tekorten of ongezonde voeding en gewoonten kunnen de optimale trilling verstoren.

 

Reiki heeft een hoge trilling en geneest via trilling. Een hogere energie wordt naar de te behandelen plaats gestuurd. De blokkade wordt hierdoor opgeheven en het lichaam kan de energie gebruiken om te genezen. Het lichaam vraagt aan de kosmos wat het nodig heeft.

Via het universum ontvang je de juiste trilling van Reiki.

Reiki werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Reiki doet precies wat voor de ontvanger nodig is. Dat gaat via het onderbewuste. Je hoeft Reiki dan ook geen opdracht te geven wat het moet doen. Het heeft soms een effect dat je met je verstand misschien niet zou verwachten, maar wat op dat moment voor die persoon nodig is.

 

Als je energiebanen optimaal open zijn heb je geen klachten. (ofwel, als er klachten zijn is er ergens een blokkade).

reiki healing kristallen utrecht sound meditation bewustwording energie

WERKWIJZE

De universele energie kan jou helpen om pijn te verlichten, spanning te verminderen, blokkades op te heffen, oud verdriet los te laten en je eigen kracht te versterken. Door af te stemmen op deze energie geef ik deze via mijn handen door aan jou tijdens de Reikibehandeling, waardoor het weer of meer gaat stromen in je lichaam. Alle chakra’s worden behandeld en daarnaast de plekken die aandacht vragen. 

Je kunt de energie ervaren als warmte, koelte of lichte tintelingen. Of je ervaart gewoon een zachte ontspanning. Emoties kunnen loskomen. Het komt ook wel eens voor dat je kort in slaap valt. In sommige gevallen kan een fysieke klacht even wat meer opspelen, maar dat trekt gewoonlijk op korte termijn weer weg. Iedere reikibehandeling kan anders aanvoelen. Je kan ook niets ervaren. Dat is allemaal goed.

 

Tijdens de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel. Je ligt comfortabel onder een dekentje en fijn met een kussen onder te hoofd. Eerst lig je op je rug en de tweede helft van de behandeling lig je op je buik. Als liggen lastig is, kan de behandeling ook zittend plaatsvinden door middel van een stoelbehandeling. 

 

Ik houd mijn handen bij verschillende plekken rond je hoofd, buik, rug en heupen. Ook je armen, benen en voeten worden behandeld. Je kunt aangeven of je mijn handen op of liever boven je lichaam wilt.

WHAT PEOPLE SAY

“Ik heb een hele fijne reiki behandeling van je gehad. Dank je wel! Ik heb ook het gevoel dat je wat in mij los gemaakt hebt. De ochtend erna was ik ontspannen en helemaal zen. Ik werd fijn wakker. Heel erg bedankt voor je moeite en de tijd die je voor mij genomen hebt .”

— Gina, Zaanstad

Reiki behandeling sound meditation utrecht healing sessie bewustwording energie

SESSIE

De totale sessie duur ca. 90 minuten waarvan de reiki behandeling 60 minuten duurt. 

 

De sessie bestaat uit:

ontvangst & introductie

reiki behandeling

nagesprek & afronding

Ben je benieuwd hoe anderen de sessie hebben ervaren?

Lees de reviews.

reiki healing kristallen utrecht sound meditation bewustwording energie Amethist

Deze solo sessie wordt op individuele basis gegeven.

Bekijk de tarieven.

Het is mogelijk om de behandeling uit te breiden met een aanvullend consult of om te kiezen voor een extra lange behandeling. Zie de pagina met tarieven voor meer informatie.

bottom of page