top of page
soundhealing utrecht sound meditation hersengolven tinnitus klankschalen klankschaal klank

VERBINDINGEN

Ontspannen, genieten en het creëren van fijne momenten, het is zo belangrijk en waardevol. Bewust genieten is zo fijn en het bewust worden doe je samen. Dit zijn inspirerende mensen, bedrijven, doelen en initiatieven waar Sound Meditation mee samenwerkt. Wil jij samenwerken, fotoshoot of een interview nemen? Of input voor een artikel, quote of samen sparren voor de juiste inspiratie? Stuur een berichtje via de contactpagina

SOUND MEDITATION

Bij mij kan je terecht voor prachtige sessies op het gebied van klankreizen, klankmeditatie, klanktherapie en Reiki. Het is mijn missie om mensen te mogen begeleiden met de helende kracht van klank en stilte. Om te verbinden met jezelf en je lichaam. Om de diepere laag te voelen, wie jij in essentie bent. Je bewustzijn te vergroten! Mensen noemen mij vaak een klank-kunstenaar, een ervaring die je niet snel zal vergeten.

W&G designs en styling

Bij dit Nederlands Modehuis en stylingbureau kijken de ontwerpers William en Glenn, wie jij bent en hoe je dat aan de buitenwereld kan laten zien door middel van mooie kleding en het gebruik van kleuren.De bijzondere en kleurrijke kleding wordt op een duurzame en eerlijke manier in Nederland gemaakt en is alleen in Utrecht te verkrijgen. Een bijzonder en inspirerend concept waar je geholpen wordt om (opnieuw) in je kracht te staan en je fijn en zelfverzekerd te voelen met mooie kleding.

Marlous Volkers

En dit ben ik! Marlous Volkers. Met al haar liefde en energie zorg zij voor verbinding en bewustwording. Zij geef anderen een podium en zij inspireert mensen. Met haar zelf ontwikkelde @ikkaarten en @ikkekaarten geeft zij sessies en workshops. Haar intuïtie is hierin haar gouden draad.

De Gnostische Weg

Susanne Eijssen begeleidt mensen op een hele fijne en warme manier in het ontdekken en loslaten van energetische blokkades op zielsniveau. In de sessies brengt zij je in contact met de wijsheden en mogelijkheden van je energetisch lichaam. Ze helpt contact te maken met het universum om de oorsprong van blokkades (dit leven of vorige levens) te ontdekken. In de sessies bevrijd en heel je jezelf van deze last.

Ellen Duim

Ellen Duim is de handlezeres van Nederland en neemt je mee op een spannende, ontroerende en verrassende ontdekkingsreis. Zij verwoordt vanuit je handen jouw persoonlijke en unieke verhaal. Het is haar missie om mensen te inspireren en via de handen inzicht te geven, zodat ze zich (weer) met zichzelf kunnen verbinden en zich bewust worden van hun talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens.

bottom of page