top of page

do 22 sep

|

Utrecht

4 Elementen Sound Journey

Diepe ontspanning en live soundhealing; Een innerlijke reis met de 4 elementen; aarde, water, vuur en lucht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
4 Elementen Sound Journey
4 Elementen Sound Journey

Time & Location

22 sep 2022, 19:30 – 22:00

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met de 4 Elementen Sound Journey. Dit is een themasessie vanuit de Nature Sessions binnen de klanksessies. Het is een extra lange variant op de basis sound journey met als thema; de 4 elementen. 

De vier elementen, aarde, water, lucht en vuur, zijn de vier oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de natuur, waar wij ook deel van uitmaken. Ook de mens is samengesteld uit deze principes, op verschillende vlakken, zowel lichamelijk als geestelijk, emotioneel en spiritueel. 

In deze sessie maak een je innerlijke reis met de 4 elementen; aarde, water vuur en lucht. Je reist met de Sjamanendrum over aardse bestemmingen en natuurgebieden. We reizen naar stranden en waterrijke gebieden. We wakkeren het vuur in ons aan met haardvuren en laten ons meevoeren door de wind. Ik werk ik natuurlijk met prachtige handgemaakte klankschalen, kristallen klankschalen, een grote sjamanendrum, een grote gong, fijne natuurgeluiden, mooie muziek, en andere instrumenten.

Tickets

  • Ticket

    Ticket voor de Sound Journey + gratis thee na afloop

    € 55,00
    +€ 1,38 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page