top of page

wo 25 okt

|

Utrecht

Arabian Sound Journey (extra avond)

Heerlijk ontspannen en jezelf onderdompelen met klanken, mooie muziek en healing vibrations! Ontdek de kracht van klank

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Arabian Sound Journey (extra avond)
Arabian Sound Journey (extra avond)

Time & Location

25 okt 2023, 20:00 – 22:22

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

Heerlijk ontspannen, luisteren, wegdromen en meer op iedere laatste donderdag van de maand. Een Sound Journey  is een luisterconcert waarbij ontspanning, genieten en bewustwording centraal staan.

In deze geleide fantasie mag je heerlijk ontspannen en maak je een innerlijke reis naar (on)bekende werelden waarbij alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. Vandaar de naam Sound Journey. In deze speciale themasessie, maak je een klankreis met verschillende Tibetaanse en kristallen klankschalen, een grote gong, mooie muziek, natuurgeluiden en rustgevende klanken.

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen, muziek en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

Het beloofd weer een mooie en bijzondere avond te worden. We doen voor deze avond een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil. 

We zijn met een kleine groep van 9 mensen en ikzelf. Allemaal liefhebbers en gelijkgestemden die houden van klank, muziek, verdieping en onspanning. Er is voor ieder een eigen ligplek op een matrasje. Met een hoofdkussen en een dekentje waar je fijn onder kan liggen. Je hoeft niets mee te nemen want aan alles is gedacht. Een plekje kost: 59 euro.

Een bijzondere beleving! Zorg dat je er bij bent!

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten.

Met warme groet,

William

Tickets

  • The power of Sound

    XL Sound Journey/gongsessie + theeceremonie

    € 59,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 1,48 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page