top of page

wo 10 apr

|

Utrecht

Gongsessie

Verbinden met de magie van klank en resonantie. Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gongsessie
Gongsessie

Time & Location

10 apr 2024, 20:00 – 22:22

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

Verbinden met de magie van klank en resonantie

Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer op iedere laatste donderdag van de maand. Een Sound Journey  is een luisterconcert waarbij ontspanning, genieten en bewustwording centraal staan.

In deze geleide fantasie mag je heerlijk ontspannen en maak je een innerlijke reis naar (on)bekende werelden waarbij alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. Vandaar de naam Sound Journey. In deze speciale sessie, maak je een klankreis met verschillende Tibetaanse en kristallen klankschalen, een grote gong, mooie muziek, natuurgeluiden en rustgevende klanken.

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen, muziek en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

Klank brengt een liefdevolle ontspanning teweeg waardoor je je naar binnen kunt keren en inzichten van binnenuit kunt ontvangen.

Wat kun je verwachten?

Een volledig verzorgde avond gevuld met me-time. Uit je hoofd en in verbinding met je hart. Ik werk graag met klank en resonantie omdat het altijd prachtige inzichten geeft en je hoofd even uit zet. Vanuit een liefdevolle verbinding mag je antwoorden ontvangen.

De klanken en resonanties brengen kalmte, vertrouwen en ontspanning. Vanuit daar mag je naar binnen keren en thuis komen bij jezelf! Naast het gebruik van de klanken gebruik ik soundscapes, natuurgeluiden, muziek om de verbinding te vergroten en nog dieper in jezelf te zakken. Een prachtig ritueel voor iedereen die het leven vanuit hart & ziel leeft! 

Het beloofd weer een mooie en bijzondere avond te worden. We doen voor deze avond een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil.

Het is fijn om comfortabele kleding aan te hebben waarin je helemaal kan ontspannen.

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten. Een bijzondere beleving! Zorg dat je er bij bent!

Met warme groet,

William

Tickets

  • Gongsessie

    XL sessie + theeceremonie

    € 59,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 1,48 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page