top of page

do 09 mrt

|

Utrecht

Nordic Sound Journey

De release van de nieuwste klanksessie; The Nordic Sound Journey. Een extra lange themasessie van ruim 1,5 uur!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nordic Sound Journey
Nordic Sound Journey

Time & Location

09 mrt 2023, 19:30 – 22:22

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

Ben jij liefhebber van de Scandinavische landen? Houd jij van de rust van het noorden? Ontspan en kom helemaal tot jezelf met ''the Sounds of the North''. De Nordic Sound Journey is een thema sessie en een vervolg op de Sound Journey waarbij ontspanning, genieten en bewustwording centraal staan.

In deze geleide fantasie mag je heerlijk ontspannen en maak je een innerlijke reis naar het hoge noorden waarbij alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. Vandaar de naam Sound Journey. In deze speciale themasessie, maak je een klankreis met verschillende Tibetaanse en kristallen klankschalen, een sjamanendrum, Viking achtige sferen, mooie muziek, natuurgeluiden, cultureel Scandinavisch kulning en rustgevende klanken.

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen, muziek en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

Het beloofd weer een mooie en bijzondere avond te worden. We doen voor deze avond een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil. 

We zijn met een kleine groep van 9 mensen en ikzelf. Allemaal liefhebbers en gelijkgestemden die houden van klank, muziek, verdieping en onspanning. Er is voor ieder een eigen ligplek op een matrasje. Met een hoofdkussen en een dekentje waar je fijn onder kan liggen. Je hoeft niets mee te nemen want aan alles is gedacht. Een plekje kost: 59 euro.

Een bijzondere beleving! Zorg dat je er bij bent!

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten.

Met warme groet,

William

Tickets

  • Nordic Sound Journey

    XL Sound Journey + theeceremonie

    € 59,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 1,48 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page