top of page

do 30 mrt

|

Utrecht

The Journey of the Starseeds

Een kosmische Sound Journey. Een extra lange sessie van ruim 1,5 uur!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
The Journey of the Starseeds
The Journey of the Starseeds

Time & Location

30 mrt 2023, 19:30 – 22:22

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

Heb je een sterk innerlijk weten en voel jij je verbonden met het universum? Droom je wel eens over andere werelden dan hier? In deze sessie kun je heerlijk wegdromen, ontspannen en helemaal tot jezelf komen met ''the journey of the starseeds''. In deze klanksessie staat ontspanning, verbinding, loslaten, genieten en bewustwording centraal.

In deze Sound Journey mag je heerlijk ontspannen en maak je een innerlijke reis naar (on)bekende werelden waarbij alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. Vandaar de naam Sound Journey. Herinner wie je in essentie bent. In deze speciale sessie, maak je een klankreis met verschillende Tibetaanse en kristallen klankschalen, crystal harp, mooie muziek, soundscapes en rustgevende klanken die het hart verwarmen. 

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen, muziek en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

Het beloofd weer een mooie en bijzondere avond te worden. We doen voor deze avond een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil. 

We zijn met een kleine groep van maximaal 9 mensen en ikzelf. Allemaal liefhebbers en gelijkgestemden die houden van klank, muziek, verdieping en onspanning. Er is voor ieder een eigen ligplek op een matrasje. Met een hoofdkussen en een dekentje waar je fijn onder kan liggen. Je hoeft niets mee te nemen want aan alles is gedacht.

Een bijzondere beleving! Zorg dat je er bij bent!

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten.

Met warme groet,

William

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page