top of page

zo 02 jul.

|

Maximapark Utrecht

The Power of Sound | Park buitensessie

Op deze unieke buiten locatie mag je heerlijk ontspannen en jezelf onderdompelen met klanken, mooie muziek en healing vibrations! Ontdek de kracht van klank

The Power of Sound | Park buitensessie

Time & Location

02 jul. 13:30 – 16:00

Maximapark Utrecht, Utrechtseweg 4, 3451 GG Vleuten, Nederland

Guests

About the Event

Tijdens deze Sound Journey mag je heerlijk ontspannen op een unieke buitenlocatie in de natuur. Een Sound Journey is een luisterconcert waarbij ontspanning, genieten en bewustwording centraal staan.

In deze geleide fantasie mag je heerlijk ontspannen en maak je een innerlijke reis naar (on)bekende werelden waarbij alle zintuigen gestimuleerd en geprikkeld worden. De geest is vrij om te reizen. Vandaar de naam Sound Journey. In deze speciale buitensessie, maak je een klankreis met verschillende Tibetaanse en kristallen klankschalen, een grote gong, mooie muziek, natuurgeluiden en rustgevende klanken.

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen, muziek en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

Er zijn verschillende tickets beschikbaar. 

- Tickets € 49,- Bij deze plaatsen heb je toegang tot het ligconcert en neem je zelf je yogamatje mee.

- Deluxe Tickets: € 59,- Bij deze tickets is jouw ligplekje helemaal verzorgd met luchtbedje waar je heerlijk op kunt liggen. Met een hoofdkussen en dekentje wordt het extra comfortabel zodat je maximaal kunt genieten. 

13.30 uur Inloop & Aanvang

14.00 uur Sound Journey

15.30 uur Thee Ceremonie

16.00 uur Afronding

Het beloofd weer een mooie en bijzondere middag te worden. We zijn met een kleine groep mensen. Allemaal liefhebbers en gelijkgestemden die houden van klank, muziek, verdieping en onspanning. We doen voor deze middag een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil. 

Een bijzondere beleving op een unieke locatie in de natuur! Zorg dat je er bij bent!

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten.

Met warme groet,

William

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket Sound Journey

  € 49,00

  btw inbegrepen

  +€ 1,23 servicekosten

  Verkoop eindigt op

  01 jul. 17:00

  Toegang tot Sound Journey + theeceremonie Bij deze plaatsen neem je zelf je yogamatje mee.

  € 49,00

  btw inbegrepen

  +€ 1,23 servicekosten

  0

  € 0,00

 • Deluxe Ticket Sound Journey

  € 59,00

  btw inbegrepen

  +€ 1,48 servicekosten

  Verkoop eindigt op

  01 jul. 17:00

  Toegang tot Sound Journey + theeceremonie Bij deze ticket is jouw ligplekje helemaal verzorgd met luchtbedje waar je heerlijk op kunt liggen. Met een hoofdkussen en dekentje wordt het extra comfortabel zodat je maximaal kunt genieten.

  € 59,00

  btw inbegrepen

  +€ 1,48 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Share This Event

20220210_212309.jpg