top of page

do 26 mei

|

Utrecht

The power of Sound | Park Sessie

Diepe Ontspanning & Live Sound Healing op een unieke locatie in de natuur

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The power of Sound  | Park Sessie
The power of Sound  | Park Sessie

Time & Location

26 mei 2022, 14:30 – 17:00

Utrecht, Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

In deze live soundhealing sessie op Hemelvaartsdag, geef ik je diepe onstpanning. Je mag in alle rust lekker languit gaan liggen om heerlijk tot jezelf komen. Onthaasten van het drukke stadsleven, door te ontspannen. Een heerlijk moment om naar binnen te keren zodat je als het ware thuiskomt bij jezelf. 

Bij de sessie vertragen we het lichaam en de geest  zodat de geest meer geopend wordt. Overgave aan het moment, het lichaam toestaan om los te laten, terwijl de geest in stilte wordt geleid. Door deze soundhealing, laat je alle stress en spanning los.  Het stressniveau wordt verlaagd waardoor het lichaam weer in de zelfhelende staat komt. Hierdoor wordt er een fysieke en mentale balans gecreered. Wordt bewust van je eigen heling- en transformatieprocessen zodat je jouw eigen koers kan varen. 

​Sluit je ogen, laat de geluiden uit de natuur tot je komen en op je inwerken. Luister naar de klanken. Visualiseer gevoelens en gedachten. Voel je lichaam en de trilling in je lichaam. Geniet van de verschillende klankschalen en andere instrumenten en kom helemaal tot rust. En na ruim 75 minuten voel je je volledig gevoed en ontspannen. Helemaal zen!

INSTRUMENTEN

Sound Meditation werkt met een groot instrumentarium aan prachtige wereldinstrumenten. De instrumenten staan bekend om hun helende doeleinden. Geef je over aan de prachtige klanken en harmonische trillingen.

Vandaag werk ik met: 

Tibetaanse klankschalen, Crystal bowls, Klankstaven,  Koshi windgongs, een grote gong, Crystal harp, Oceandrum, en meer om te ontspannen en op te laden tijdens een helende Sound Journey! 

PRIJS & GROEP

De prijs per persoon is € 45,-.  We zijn met een kleine groep. Allemaal liefhebbers van klankschalen en mensen die fijn willen genieten met elkaar van de klanken. Ontspannen, mediteren, frequentie verhogen en verbinden.

OVER DE LOKATIE

Deze zomersessie van Sound Meditation wordt in een overdekte buitenlokatie gegeven zodat je maximaal kunt genieten in de natuur.  Deze speciale lokatie bevind zich in Utrecht. De binnenkant van het originele bouwwerk, is met de hand beschilderd met folkloristische motieven. 

OVER WILLIAM

William de Prouw is een professionele klankhealer, die verschillende prachtige instrumenten gebruikt om je mee te nemen op een meditatieve en ontspannende reis. Hij organiseert Sound Journeys, meditaties en andere klanksessies om mensen te helpen stress los te laten en ontspanning te omarmen. Geleid door de betoverende klanken van kristallen en metalen klankschalen, oceandrum, chimes en andere instrumenten - zul je in staat zijn om op te laden en emotionele blokkades op te heffen. Kijk voor meer informatie op www.soundmeditation.nl.

GOED OM TE WETEN

» Voor dit event werken we met een ticketverkoop die vooraf betaald wordt. Tickets kun je bestellen door aan te melden of door direct contact op te nemen.

» De check-in sluit 5 minuten voor aanvang van elke sessie zonder uitzonderingen. Zorg dat je 10 minuten te vroeg bent om naar binnen te kunnen,  en geniet van deze sessies. Inloop 30 minuten van te voren.

»  Er liggen matrasjes klaar waarop je kan liggen. 

» Draag makkelijke kleding wat fijn draagt en zit. Neem eventueel een jasje of een dekentje mee voor als het te koud is.

» Zet je telefoon tijdens de sessie het liefst uit of op vliegtuigstand.

» Als de deur op slot zit, was je helaas te laat om mee te doen met de sessie. We doen de deur altijd 5 minuten voor aanvang op slot om een ​​ongestoorde ruimte te garanderen, dus zorg dat je op tijd bent.

» We doen geen restituties. Mocht je niet kunnen dan mag je de kaart overdragen aan iemand anders. Let op bij het reserveren van een plek, want we hebben beperkte ruimte.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page