top of page

di 19 mrt

|

Utrecht

Magical Forest Sound Journey

Extra avond - Ontspan en kom helemaal tot jezelf met de sounds of the forest. Verbinden met de magie van klank en resonantie. Heerlijk ontspannen, luisteren, voelen, wegdromen en meer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Magical Forest Sound Journey
Magical Forest Sound Journey

Time & Location

19 mrt 2024, 20:00 – 22:22

Utrecht, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

Guests

About the Event

De Magical Forest Sound Journey is een themasessie binnen het aanbod van de verschillende klanksessies waarin de het bos en de natuur een grote rol speelt. Het is de tweede klanksessie vanuit de serie Nature Sessions. Deze klanksessie is speciaal gecreëerd voor ontspanning en bewustwording. Maar ook om de fantasie te prikkelen waardoor de geest nog meer mag reizen binnen jezelf. 

Je gaat op een speciale klankreis door verschillende delen van het bos. Waan jezelf aan de bosrand, het bos of reis af naar het diepste gedeelte van het woud. Maar pas op dat je niet verdwaalt. Laat je betoveren door prachtige klanken en het gezang van the spirits of the forest. Maak contact met je Krachtdieren en ontvang mooie inzichten. Welke mystieke ontmoetingen komen er op jouw pad? Boselven, inheemse bewoners van het bos of wellicht iets anders?

Door te luisteren naar klanken en geluiden van het bos, wordt het gedeelte van je hersenen geactiveerd dat helpt te vertragen en te ontspannen. Daarom werk ik in deze klankreis met akoestische klanken, natuurgeluiden, vogels, het dierenrijk en natuurlijk met de mooiste kristallen klankschalen en andere fijne instrumenten. Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van soundhealing.

Het beloofd weer een mooie en bijzondere avond te worden. We doen voor deze avond een extra lange sessie die ruim 1,5 uur duurt! Daarna sluiten we af met een theeceremonie met heerlijke biologische thee. Uiteraard met verschillende smaken zodat je kan proeven. En natuurlijk kun je met andere liefhebbers en gelijkgestemden jouw ervaring delen en nabespreken als je dat wil. 

Een bijzondere beleving! Zorg dat je er bij bent!

Ik hoop jullie in klank te mogen ontmoeten.

Met warme groet,

William

Tickets

  • The Magical Forest

    XL Sound Journey + theeceremonie

    € 59,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 1,48 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page