top of page

Een cadeautje voor de ziel

Ben je geïnteresseerd in een klanksessie maar twijfel je of het wat voor jou is? Ben je benieuwd wat je kan verwachten? Wil je weten hoe andere mensen het hebben ervaren? In deze blog deel ik een ervaring en een reactie van iemand die onverwachts meegenomen werd als verrassing.


Ik voel me helemaal herboren! Dit was de reactie van Marco (fictieve naam) toen hij uit zijn sound journey kwam. Marco was 80 jaar geworden en had een klanksessie van zijn kinderen cadeau gekregen. Marco was onbekend met het begrip sound journey. Klankschalen waren voor hem onbekend. Zijn kinderen wilde graag aan hun vader een bijzondere beleving geven. Zij wilden hem laten ervaren hoe fijn het was om een klanksessie te ondergaan. Dat was zeker gelukt!


Een sound journey is het ideale moment om echt te ontspannen en tot jezelf komen. Om levensthema’s te doorvoelen, los en achter je te laten. Om oude pijn te verwerken, te helen en transformeren. Om je bewustzijn en je frequentie te verhogen


In het begin was Marco nog een beetje onwennig. Hij wist tenslotte niet of hij dit wel wat zou vinden. Was dit wel wat voor hem? Hij ziet zichzelf helemaal niet als zweverig persoon. Eerder nuchter en doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Hij had niets met klankschalen maar omdat zijn kinderen hem dit gegeven hadden, ging hij mee. Een nieuwe ervaring was wat hij kreeg. Samen met zijn vrouw en kinderen.


Aan het einde van de sessie haalde ik het oogkussen bij Marco van zijn gezicht af. Zijn ogen bleven nog even gesloten. Hij bleef nog rustig na liggen totdat hij de eerste stemmen hoorde van zijn kinderen. Hij deed zijn ogen open en moest even wennen aan het gedimde licht. Hij draaide zich om naar zijn vrouw en gaf haar een knuffel. Ik heb zo genoten en voel me zo fijn, zei hij tegen haar. Hij gaf haar een knuffel en een zoen. Wat was dit fijn! Ik ben helemaal ontspannen. Wat een bijzondere ervaring! Hij lachte en had veel energie.


Zijn kinderen vonden het leuk om hun vader zo te zien. Hij leefde helemaal op na de sessie. Wat fijn om op die leeftijd nog zo'n nieuwe ervaring mee te maken. Hij was blij en zijn cadeau werd gewaardeerd. Dit doen wij nou elke maand, zeiden zijn kinderen. Heerlijk ontspannen en even alles vergeten. Even weg van alles en iedereen. Geen drukke baan, geen kinderen, echt even tijd en aandacht voor jezelf.

Een bijzondere ervaring voor lichaam en geest

Deze reactie hoor ik heel veel van mensen. En eigenlijk is dat ook heel logisch. Door de diepe vorm van ontspanning heb je echt tijd voor jezelf. Alles stress, taken, overtuigingen mogen losgelaten worden. Een sound journey is het ideale moment om echt te ontspannen en tot jezelf komen. Om levensthema’s te doorvoelen, los en achter je te laten. Om oude pijn te verwerken, te helen en transformeren. Om je bewustzijn en je frequentie te verhogen. Een klankreis duurt ca. 1,5 uur. Ik begeleid je met prachtige klanken van verschillende instrumenten, geluiden uit de natuur en mooie muziek naar een oase van rust.


Na afloop van de sound journey hebben we samen verschillende soorten thee geproefd in een theeceremonie. Gezellig met elkaar op de bank. Even terugkomen en landen vanuit de droomwereld. Het was een fijn zen moment om ervaringen te delen. Iedereen was ontspannen en relaxed. Er was contact, verbinding en liefde. Zo mooi! Wil jij dit ook? Alleen? Of samen met anderen? Bekijk de mogelijkheden op de website. www.soundmeditation.nl.

soundhealer utrecht

Ik hoop dat je nu wat meer inzicht hebt gekregen in soundhealing. Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je altijd verder lezen in de andere artikelen van mijn blog. Je mag me ook een berichtje sturen met jouw specifieke vraag zodat ik je er wat meer over kan vertellen.


Namaste


William

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Alle producten

bottom of page