top of page

do 14 apr

|

Eduard Künnekehof 17

The power of Sound

Diepe Ontspanning & Live Sound Healing tijdens de volle maan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The power of Sound
The power of Sound

Time & Location

14 apr 2022, 19:30 – 22:00

Eduard Künnekehof 17, Eduard Künnekehof 17, 3543 HT Utrecht, Nederland

About the Event

Laat je meenemen door rustgevende klanken en trillingen tijdens de volle maan. Elke maand met William de Prouw. Een combinatie van diepe ontspanning met een prachtige muzikale ervaring. Bij de Full Moon Sound Meditations werken we altijd met de energie van de maan. Sta stil en wees bewust van je eigen heling- en transformatieprocessen 

De sessie wordt in een fijne ambiance gegeven zodat je maximaal kunt genieten. Je mag in alle rust lekker languit gaan liggen om heerlijk tot jezelf komen en actief rusten, zodat het lichaam weer in die zelfhelende staat kan komen. Dat is hier het doel. Onthaasten van het drukke stadsleven, door te ontspannen. Het creëren van die fysieke en mentale balans, om ons stressniveau te verlagen.

Oude instrumenten staan bekend om hun helende doeleinden. Geef je over aan de harmonische trillingen van de 

Tibetaanse klankschalen, Crystal bowls, Klankstaven,  Koshi windgongs, Oceandrum, Tonguedrums en meer om te ontspannen en op te laden tijdens een helende Sound Journey! Elke avond kunnen we de intentie zetten om het lichaam en de geest te vertragen en te openen. Overgave aan het moment, het lichaam toestaan om los te laten, terwijl de geest in stilte wordt geleid.

​Sluit je ogen, laat de geluiden tot je komen en op je inwerken. Luister naar de klanken. Visualiseer gevoelens en gedachten. Voel je lichaam en de trilling in je lichaam. Geniet van de verschillende klankschalen en andere instrumenten en kom helemaal tot rust. En na 75 minuten voel je je volledig gevoed en ontspannen. Helemaal zen!

PRIJS & GROEP

De prijs per persoon is € 45,-. De groep is bewust niet heel groot, omdat het fijner is als het niet te druk wordt. Om de rust te waarborgen hebben we minimaal 3 tot maximaal 6 personen. Allemaal liefhebbers van klankschalen en mensen die fijn willen genieten.

OVER WILLIAM

William de Prouw is een professionele klankhealer, die verschillende prachtige instrumenten gebruikt om je mee te nemen op een meditatieve en ontspannende reis. Hij organiseert Sound Baths, meditaties en Sound Journeys om mensen te helpen stress los te laten en ontspanning te omarmen. Geleid door de betoverende klanken van kristallen en metalen klankschalen, oceaantrommel, chimes en andere instrumenten - zul je in staat zijn om op te laden en emotionele blokkades op te heffen. Kijk voor meer informatie op www.soundmeditation.nl.

GOED OM TE WETEN

» De check-in sluit 5 minuten voor aanvang van elke sessie zonder uitzonderingen. Zorg dat je 10 minuten te vroeg bent om naar binnen te kunnen,  en geniet van deze sessies.

» Je hoeft niets mee te nemen. Er liggen matrasjes klaar waarop je kan liggen. Ook kijg je een denkentje en een oogkussen zodat je maximaal kunt genieten. 

» Draag makkelijke kleding wat fijn draagt en zit. 

» Zet je telefoon tijdens de sessie op vliegtuigstand en neem hem niet mee in de ruimte.

» Als de deur op slot zit, was je helaas te laat om mee te doen met de sessie. We doen de deur altijd 5 minuten voor aanvang op slot om een ​​ongestoorde ruimte te garanderen, dus zorg dat je op tijd bent.

» We doen geen restituties. Mocht je niet kunnen dan mag je de kaart overdragen aan iemand anders. Let op bij het reserveren van een plek, want we hebben beperkte ruimte.

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Share This Event

20220210_212309.jpg
IMG-20220517-WA0015~3.jpg
local_publish3_2.jpg
bottom of page