top of page
Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

DE ARCTURUS

SOUND JOURNEY

EEN KLANKREIS IS EEN HELE MOOIE MANIER OM TE ONTSPANNEN EN TOT JEZELF TE KOMEN

-

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

ONTSPAN & GENIET

Kijk je graag naar de sterren in de lucht? Ben je geïnteresseerd of voel je je verbonden met het universum? Of reis je als starseed graag in gedachten af naar andere werelden? Dan is de Arcturus Sound Journey iets voor jou.

Arcturus Sound Journey is een hele mooie manier om te ontspannen en tot jezelf te komen. Eigenlijk is het ook een vorm van mediteren maar dan met klanken en geluiden die resoneren met Arcturus.

 

Deze klanksessie is een bijzondere ervaring voor lichaam en geest. ​Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere instrumenten. Ze zijn aangenaam, rustgevend, ontspannend en helend. Een klankmeditatie of klanksessie wordt ook wel een soundbath, soundhealing, klankreis, of ligconcert genoemd. Allemaal verschillende benamingen voor een bijzondere ervaring voor lichaam en geest.

 

Stel je voor: lekker languit liggen in een fijne ruimte met meerdere Tibetaanse en kristallen klankschalen, een crystal harp en een grote gong. Het geluid ervan golft over je heen. Stress verdwijnt in een zee van klanken. Meerdere klankschalen omringen je. Je voelt de klanktrillingen diep door je huidlagen heen resoneren. Warme klanken dragen je naar een universum van rust. ​Kom thuis bij jezelf, voel je lichaam en ontdek de magie van de verschillende kristalinstrumenten.

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

HET NIEUWE MEDITEREN

Ontspan en kom helemaal tot jezelf met de Arcturus Sound Journey. In deze themasessie binnen de verschillende klanksessies maak je een innerlijke reis. Het is een vervolg en een verdieping op de basis Sound Journey met als thema Arcturus. In deze sessie werk ik natuurlijk met prachtige handgemaakte klankschalen, kristallen klankschalen, crystal harp, een grote gong, fijne natuurgeluiden, mooie ontspannende en helende muziek met een Arcturiaanse frequenties.

Wat is een sound journey?
Een sound journey is anders dan een ‘gewoon’ concert, waarbij de melodie vaak heel belangrijk is. Bij mijn ligconcerten gaat het niet om muziek, maar om klanken die je helpen om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. 
Een sound journey helpt je de stilte in jezelf te vinden. Niet dat het letterlijk stil is, maar door de klanken kom je tot een diepe kalmte in jezelf. Eerst bevindt de klank zich nog buiten jezelf, je luistert er naar, maar na een tijdje ervaar je ‘m van binnen. De klank dringt door je denkgeest heen, en daardoor interpreteer je de wereld niet meer, maar je ervaart ‘m. Het is een vorm van meditatie en een diepe vorm van ontspanning. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen of de informatiepagina.

ELKE TOON HEEFT EEN TRILLING

Ontspanning is een van de mooie resultaten van klank en trilling. De trilling van geluid wordt niet alleen door onze oren gehoord, maar resoneren door in elke cel in ons lichaam. In feite luister je dus met je hele lichaam.


En omdat het lichaam voor 70 % uit water bestaat is het een goed geleider van het geluid. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysieke klachten geven loskomen. Klanken brengen je terug bij jezelf, ze geven je meer contact met je eigen gevoelens en intuïtie. Dit geeft ruimte, mentale helderheid, creativiteit en energie.

5 voordelen van een Sound Journey

1. Diepe Ontspanning
2. Verbetering van het slaappatroon
3. Energie verhogend
4. Versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam
5. Balans in lichaam en geest

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

ARCTURUS

Arcturus is de vierde meest heldere ster in de avondlucht, in sterrenbeeld Bootes ongeveer 36 lichtjaren van de aarde, en zijn naam betekent (grofweg vertaald) “Gids van de Beer”. Arcturianen hebben een vijfdimensionaal bewustzijn en zijn experts energiewerkers en lichthelers. Arcturus is een portaal tussen de 3e en 5e dimensie, de sferen van fysieke en spirituele werkelijkheid.

De Arcturianen; ze worden de meest geavanceerde gemeenschap van het universum genoemd. Arcturus is het thuis van de hogere entiteiten die toegewijd zijn aan ondersteuning en heling. Ze zijn gespecialiseerd in emotionele en spirituele heling, en hebben meesterlijke technieken die ver voorbij ons voorstellingsvermogen gaan. Deze emotionele en spirituele heling is de reden waarom veel aardse helers een goede verbinding hebben met Arcturus. De Arcturianen werken samen met de Sirianen. Samen hebben zij een het zogenaamde Arcturiaanse/Siriaanse matrix of netwerk opgericht.

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

INSTRUMENTEN ARCTURUS SOUND JOURNEY

De Arcturus Sound Journey is een themasessie binnen het aanbod van de verschillende klanksessies. Het is de eerste klanksessie uit de serie Cosmic Sessions. Waar de Sound Journey een klanksessie is om mee te beginnen en kennis te maken met Sound Meditation, is deze extra lange klanksessie een vervolg en een verdieping met als thema Arcturus.

In deze rustgevende klankreis mag je fijn ontspannen en luisteren naar prachtige klanken en gechannelde muziek met hoge lichtfrequenties. De muziek en de instrumenten zijn gericht op de (her)verbinding met het universum met hulp van de Arcturiaanse lichtwezens. In deze sessie mag je naar binnen keren. Terug naar de kern om te herinneren wie jij in essentie bent. Daarnaast mag je contact maken met het universum om jouw kosmische bewustzijn te verhogen. Deze twee werelden mogen met elkaar verbonden worden waardoor er meer eenheid zal ontstaan tussen jou en jouw energetische helpers. Wellicht kom je in contact met jouw kosmische familie, of krijg je mooie inzichten. Misschien ontwaakt er wel iets in jou en herinner je, jouw zielenreis wat je voor ogen had voordat je naar de aarde kwam. In deze sessie mag je heerlijk ontspannen en genieten. Je mag het pad van kosmische bewustzijn gaan verkennen en jouw potentieel ontdekken en wellicht ook jouw kosmische oorsprong. 

Luister naar de harmonieuze, rijke klanken van de verschillende klankschalen en andere (kristal)instrumenten uit het instrumentarium van Sound Meditation. Het geluid ervan en de trillingen golven over je heen. De Arcturus Sound Journey is een hele fijne en zachte manier om te ontspannen, te helen, de geest te kalmeren en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren. Daarnaast breng je je chakra's in balans waardoor je je fijner, meer in balans en energieker voelt. Geniet en maak jouw innerlijke reis.

In deze sessie werk ik meestal met de volgende instrumenten:

Chimes

Crystal Bowls (wortelchakra, sacraal, solar plexus, hart, keel, derde oog en kruin)

Crystal Harp

Klankstaven

Cosmic Deep Gong

Tibetaanse Klankschalen

Hoe ziet de sessie eruit?

Voordat we beginnen laat ik je kennis maken met wat soundhealing is en ik vertel je wat je kunt verwachten van de sessie. De sessie wordt in een fijne ambiance gegeven zodat je maximaal kunt genieten. Je mag in alle rust lekker languit gaan liggen op een matrasje om je heerlijk te ontspannen. Je krijgt een fijn hoofdkussen, een oogkussen en een lekkere zachte deken waar je fijn onder kunt liggen zodat je helemaal kunt ontspannen.

 

Sluit je ogen, laat de geluiden tot je komen en op je inwerken. Luister naar de klanken. Visualiseer gevoelens en gedachten. Voel je lichaam en de trilling in je lichaam. Open je hart en geniet van de rijke en harmonieuze klanken van de verschillende kristalinstrumenten. Voel via de kruin de hoge lichtfrequenties jouw lichaam in stromen. Maak jouw innerlijke reis naar kosmische werelden. Verbind jezelf met het universum . Heel jezelf en verhoog je frequentie.

WHAT PEOPLE SAY

“Deze sessie was voor mij weer een hele nieuwe ervaring. Echt een vervolg op mijn eerste sessie. Heerlijk wegdromen met prachtige klanken en mooie muziek naar onbekende werelden. Het voelde alsof ik omgeven was met liefde en vrede. De sessie voelde heel fijn en ontspannend en ook heel helend.”

— Maartje, Utrecht

Theeceremonie Sound Meditation Utrecht - biologische thee - ceremonie ritueel rituals spir

THEECEREMONIE

Elke sessie wordt afgesloten met een speciale theeceremonie. Tijdens dit zen moment kun je rustig nagenieten van de ervaring die je hebt opgedaan. Samen drinken we thee en kunnen we rustig napraten en ervaringen delen. Ook kun je vragen stellen onder het genot van een lekker kopje thee. Er staan verschillende biologische theeën voor je klaar zodat je verschillende smaken kunt proeven.

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

SESSIE

De totale sessie duurt ca. 165 minuten waarvan de klanksessie maar liefst 90 minuten duurt. 

 

De sessie bestaat uit:

ontvangst & introductie

XL klanksessie

theeceremonie & afronding

Ben je benieuwd hoe anderen de sessie hebben ervaren?

Lees de reviews.

Arcturus arcturiaanse klanksessie sound journey healing heling kosmisch reis klankschalen kristallen klankschaal utrecht sound journey sound meditation  starseeds

Kom je met iemand samen of met een groepje? Dan gaat de prijs per persoon omlaag.

Bekijk de tarieven en groepskortingen.

Ben je enthousiast geworden? Merk je dat het resoneert met jou of dat je nieuwsgierig bent naar deze sessie? Maak een afspraak.

bottom of page